D
Deleted member 180961
Gość
Ja ostatnio mam uczulenie na ciężarne i mamy , które urodziły po raz pierwszy. Nie prosisz, nie pytasz, a dostajesz milion rad ... do zarzygania
Moja koleżanka najlepsza dzisiaj
,, Gdzie rodzisz? '' ,, Na Tochtermana'' ,, Ja Cie nie chcę straszyć...'' ( mysl : zamknij buzie ) ,, Tyle samo zwolenników ma jeden i drugi szpital'' .
Druga gwiazda ,, Kupiłaś kokon dla dziecka ??? Narażasz je na śmierć łóżeczkową !''
hit z początku roku, od mamy 100 kg 12latka Pijesz cole w ciązy????? Narazasz dziecko na osteoporoze. ,, A Ty swoim dzieciom nie dajesz coli?'' ,, Moje nie piją'' Ale za to opychają się fast foodami
No ale teraz najbardziej rozumiem to jak można się wkurzać gdy ktoś , kto nie rodził mówi Ci. MUSISZ BYĆ CIERPLIWA! WYJDZIE KIEDY BĘDZIE CHCIAŁO!!!! PÓŹNIEJ BĘDZIE GORZEJ DDDDD
Poobijać gęby
U mnie to samo [emoji85] wrzucilam dzisiaj na instagrama, ze mam leniwy dzien w lozku i zaraz wiadomosci „korzystaj poki mozesz, bo zaraz bedzie tylko gorzej!!”
Inna, ktora niedawno urodzila pyta „pewnie juz nie mozesz sie doczekac małego, co??” Mowie ze no pewnie, juz wyczekuje, na co ona: EHHH TEZ NIE MOGLAM SIE DOCZEKAC A TERAZ NIE WIEM CO ON MI PRZESZKADZAL JAK BYL W BRZUCHU, ZOBACZYSZ JAK JEST CIEZKO!
No to ku*wa zobacze, jezus maria, po to zachodzilam w ciaze, zeby zobaczyc [emoji85] naogladaja sie slodko pierdzacego macierzynstwa w internetach a potem zdziwione, ze zycie to nie je bajka [emoji23]