reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Do mnie wczoraj dzwonil kurier ze zostawil paczke jakas mala.
Pewnie opaska i ten turban co zamawialam. Bo czekam na ten laktator.
Ale to nie byla by mala paczka. Z tym, ze w swietle oatatnich badan to lepiej zeby przyslali na czas jednak bo trzeba bedzie po CC odciagac.

@Mama7 zabawne jak to mozna komus zazdroscic czegos takiego jak oblesny czop :D hihi. Jestes dzis na swieczniku

Taaaaa, a najlepsze że mogę oddać, kto chętny?

Wróciłam kurzajka wymroozna jeszcze jest ale mam nadzieję do jutra wyschnie mamy jeszcze raz być 14 września bardzo fajna doktor na NFZ bez kolejki wvisnela nas także super

Zjedliśmy pierogi i spać się chce

Zakupy mnie tak męczą że nawet do sklepu nie chve się wchodzić tylko odliczam i słyszę ciągle jeszcze nie urodzilas ludzie są jacyś pojebani

Nie słuchaj ludzi ....

Dziee czyny a która z was ma problemy z bólami krzyzowo ledzwiowymi mnie mój na gadał ze masz teraz efekt bo nie ćwiczyłam pleców przyznam się szczerze miałam problemy przed ciazami właśnie w tym miejscu gdzie mnie teraz boli ból do nie opisania myślałam że to bóle porodowe a jestem juz na terminie jeszcze 9 dni. Dziś mi mój podał apap i powiedział pierwszy ostatni wychodząc na zmianę swoją do roboty mówiąc pamiętaj masz jeszcze dziecko nie rób głupot myślał że wezmę jeszcze jak będzie boleć mnie spokojnie nie chce zrobić małemu krzywdy może nie powinnam brac w ogole. Poza tym mam skurcze przepowiadające mimo to i bóle jak na miesiączkę mały się coś wierci zależy od tego jak się ułoże to ten ból w krzyzu wtedy jest

No to obstawiam góra 48h

Kurde oby nie.. jeszcze tyle do zrobienia..
Kotlety usmazyłam, sałatkę zrobiłam bo zepsuloby mi się kilka rzeczy w lodówce, wyścig z czasem.. I na starcie czuje się przegrana..
Myje zęby i po młodego.. noszę chociaż z panią pogadam.

Powiem wam ze mnie też tak goni w tym tygodniu nie chce zostawiać moich Panów z pusta lodówka bez obiadów czy jakiś dobrych rzeczy czuje się jak na wyścigu autentycznie☺☺☺

Dziewczyny nie bierzcie wit. K w kroplach!! Ja tak zrobilam. Pozniej trzeba podac jezzcze dwa razy samemu w domu, a nie mozna w zadnej aptece ani nigdzie tego kupic. W szpitalu tez nie chca dawac bo umuwaja rece, ze nie jestes juz pacjentem nie ich problem, sami chcieliscie, ze maja wyliczone sztuki itd. A juz w 5 dobie zycie trzeba podac i nie ma. Ja musialam dzis podac i juz odcjodzilam od zmyslow co bedzie jak on tego nie dostanie. Na szczescie dodzwonilam sie do ordynator w szpitalu i wyblagalam ten zastrzyk i pojechalismy do szpitala i dostal. A to co przezywalam od wczoraj to jakis dramat. Nikt wczesniej nie informowal, ze jest problem z dostepnoscia tego leku.
Dziewczyny, ktore mialy cc teraz lub kiedys, czy mialyscie bardzo silny bol glowy? I ile on sie utrzymuje? Mnie od wczoraj strasznie boli i nie wiem ile to moze potrwac, bo nie mozna normalnie funkcjonowac. Po pierwszej cc tego nie mialam

reklama
Dziee czyny a która z was ma problemy z bólami krzyzowo ledzwiowymi mnie mój na gadał ze masz teraz efekt bo nie ćwiczyłam pleców przyznam się szczerze miałam problemy przed ciazami właśnie w tym miejscu gdzie mnie teraz boli ból do nie opisania myślałam że to bóle porodowe a jestem juz na terminie jeszcze 9 dni. Dziś mi mój podał apap i powiedział pierwszy ostatni wychodząc na zmianę swoją do roboty mówiąc pamiętaj masz jeszcze dziecko nie rób głupot myślał że wezmę jeszcze jak będzie boleć mnie spokojnie nie chce zrobić małemu krzywdy może nie powinnam brac w ogole. Poza tym mam skurcze przepowiadające mimo to i bóle jak na miesiączkę mały się coś wierci zależy od tego jak się ułoże to ten ból w krzyzu wtedy jest
Moja mama, jak mnie rodzila, to mowila ze masakrycznie bolal ja krzyż w szpitalu, wiec moze to tez juz jakas oznaka przedporodowa.
Ja w sumie chetnie urodze juz, chyba tylko czwartkowe zebranie w przeszkolu mi zostalo do ogarniecia :)

Do góry