Dlatego taksowkarze nie lubia wozic rodzacychJa z B. też. Czop mi na papier w toalecie wylecia£ ale potem każdy skurcz i po nogach leciało... także do szpitala z zaciśniętymi udami i recznikiem pomiedzy.
reklama
To już wiem czemu ten co mnie w sobotę na IP wiózł taki nierozmowny byłDlatego taksowkarze nie lubia wozic rodzacych
Mama7
Fanka BB :)
Do mnie wczoraj dzwonil kurier ze zostawil paczke jakas mala.
Pewnie opaska i ten turban co zamawialam. Bo czekam na ten laktator.
Ale to nie byla by mala paczka. Z tym, ze w swietle oatatnich badan to lepiej zeby przyslali na czas jednak bo trzeba bedzie po CC odciagac.
@Mama7 zabawne jak to mozna komus zazdroscic czegos takiego jak oblesny czop hihi. Jestes dzis na swieczniku
Taaaaa, a najlepsze że mogę oddać, kto chętny?
kasiaczek89pl
Wróciłam kurzajka wymroozna jeszcze jest ale mam nadzieję do jutra wyschnie mamy jeszcze raz być 14 września bardzo fajna doktor na NFZ bez kolejki wvisnela nas także super
Zjedliśmy pierogi i spać się chce
Zakupy mnie tak męczą że nawet do sklepu nie chve się wchodzić tylko odliczam i słyszę ciągle jeszcze nie urodzilas ludzie są jacyś pojebani
Nie słuchaj ludzi ....
kasiaczek89pl
Mnie brzuch boli i sorry pierdzę jak zepsuty traktor. We łbie mewy latają a w ogóle duszno. Czuję się jakbym znowu w ciąży była...
Coś zjadłaś takiego pewnie.
atjodla
Dziee czyny a która z was ma problemy z bólami krzyzowo ledzwiowymi mnie mój na gadał ze masz teraz efekt bo nie ćwiczyłam pleców przyznam się szczerze miałam problemy przed ciazami właśnie w tym miejscu gdzie mnie teraz boli ból do nie opisania myślałam że to bóle porodowe a jestem juz na terminie jeszcze 9 dni. Dziś mi mój podał apap i powiedział pierwszy ostatni wychodząc na zmianę swoją do roboty mówiąc pamiętaj masz jeszcze dziecko nie rób głupot myślał że wezmę jeszcze jak będzie boleć mnie spokojnie nie chce zrobić małemu krzywdy może nie powinnam brac w ogole. Poza tym mam skurcze przepowiadające mimo to i bóle jak na miesiączkę mały się coś wierci zależy od tego jak się ułoże to ten ból w krzyzu wtedy jest
Mama7
No to obstawiam góra 48h
Kurde oby nie.. jeszcze tyle do zrobienia..
Kotlety usmazyłam, sałatkę zrobiłam bo zepsuloby mi się kilka rzeczy w lodówce, wyścig z czasem.. I na starcie czuje się przegrana..
Myje zęby i po młodego.. noszę chociaż z panią pogadam.
Angelika89
Dziewczyny nie bierzcie wit. K w kroplach!! Ja tak zrobilam. Pozniej trzeba podac jezzcze dwa razy samemu w domu, a nie mozna w zadnej aptece ani nigdzie tego kupic. W szpitalu tez nie chca dawac bo umuwaja rece, ze nie jestes juz pacjentem nie ich problem, sami chcieliscie, ze maja wyliczone sztuki itd. A juz w 5 dobie zycie trzeba podac i nie ma. Ja musialam dzis podac i juz odcjodzilam od zmyslow co bedzie jak on tego nie dostanie. Na szczescie dodzwonilam sie do ordynator w szpitalu i wyblagalam ten zastrzyk i pojechalismy do szpitala i dostal. A to co przezywalam od wczoraj to jakis dramat. Nikt wczesniej nie informowal, ze jest problem z dostepnoscia tego leku.
Dziewczyny, ktore mialy cc teraz lub kiedys, czy mialyscie bardzo silny bol glowy? I ile on sie utrzymuje? Mnie od wczoraj strasznie boli i nie wiem ile to moze potrwac, bo nie mozna normalnie funkcjonowac. Po pierwszej cc tego nie mialam
Dziewczyny, ktore mialy cc teraz lub kiedys, czy mialyscie bardzo silny bol glowy? I ile on sie utrzymuje? Mnie od wczoraj strasznie boli i nie wiem ile to moze potrwac, bo nie mozna normalnie funkcjonowac. Po pierwszej cc tego nie mialam
reklama
Moja mama, jak mnie rodzila, to mowila ze masakrycznie bolal ja krzyż w szpitalu, wiec moze to tez juz jakas oznaka przedporodowa.Dziee czyny a która z was ma problemy z bólami krzyzowo ledzwiowymi mnie mój na gadał ze masz teraz efekt bo nie ćwiczyłam pleców przyznam się szczerze miałam problemy przed ciazami właśnie w tym miejscu gdzie mnie teraz boli ból do nie opisania myślałam że to bóle porodowe a jestem juz na terminie jeszcze 9 dni. Dziś mi mój podał apap i powiedział pierwszy ostatni wychodząc na zmianę swoją do roboty mówiąc pamiętaj masz jeszcze dziecko nie rób głupot myślał że wezmę jeszcze jak będzie boleć mnie spokojnie nie chce zrobić małemu krzywdy może nie powinnam brac w ogole. Poza tym mam skurcze przepowiadające mimo to i bóle jak na miesiączkę mały się coś wierci zależy od tego jak się ułoże to ten ból w krzyzu wtedy jest
Ja w sumie chetnie urodze juz, chyba tylko czwartkowe zebranie w przeszkolu mi zostalo do ogarniecia