reklama
anika1203
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. U mnie sie totalnie uspokoiło, zadnych boli, skurczy itp. Dziś na chwilę wyskoczyłam do siostry bo zaprosiła mnie na kawe, a tam niespodzianka[emoji16]mini impreza z okazji przyszłego macierzyństwa [emoji6]siostra zaprosiła kilka moich koleżanek i bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie się było oderwać .
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok
Załączniki
D
Deleted member 180961
Gość
Hej dziewczyny. U mnie sie totalnie uspokoiło, zadnych boli, skurczy itp. Dziś na chwilę wyskoczyłam do siostry bo zaprosiła mnie na kawe, a tam niespodzianka[emoji16]mini impreza z okazji przyszłego macierzyństwa [emoji6]siostra zaprosiła kilka moich koleżanek i bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie się było oderwać .
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok Zobacz załącznik 894174Zobacz załącznik 894175
Hihi tez mam takiego bobasa, siedzi na lodowce [emoji1]
anika1203
Uroczy jest [emoji16]zabrałam go ze soba do domu [emoji6]Hihi tez mam takiego bobasa, siedzi na lodowce [emoji1]
Ostatnia edycja:
Mama7
Może jeszcze te podkłady na sedes?Ja zawsze biore ręcznik papierowy.
U mnie drugie ktg idealne. Wyszły jakieś skurcze do 60. Ale może że 2. Szyjka na 2cm i 1 palec. Czyli nie rodzę na ta chwilę. Ilosc wod i przepływy ok. Pustki na na żelaznej.
Wróciłam do domu. Dobranoc
AgulaK82
Będzie dobrze, nie martw się na zapas [emoji8] Ja siedzę w wannie, coś brzuch mi stwardniał, może ciepła kąpieli go rozluźni [emoji15]Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy
18grudzien
Hejka melduję się, żyje nie rodze, plany weekendowy zrealizowane!! Jutro szkoła i zerowka hura, padam na pysk ledwo już dziś chodziłam jak kaczka ale dzieci zadowolone i byliśmy jeszcze na pizzy z okazję rozpoczęcia roku szkolnego.... Do jutra idę już spać papa
Chloe.Chloe
Nie martw sie szpitalem. Tu, jak w koncu mnie przyjeli, caly personel jest bardzo mily. A na ip wczoraj tez bylo bardzo ok (poza czasem oczekiwania) - wszystko zalezy od ludzi. Nie mialabym dzisiejszych stresow jakbym wczoraj grzecznie wczoraj polozyla sie do szpitala. Moja wina i lekarza, ktory mnie nie uprzedzil o tej sytuacji.Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy
Lepiej sie przebadac i wiedziec co i jak. Albo spac spokojnie, albo w pore zareagowac. Niektorzy mowia, ze nie trzeba sie badac - ta zasada sie swietnie sprawdza tylko, jak wszystko jest dobrze. Mialam wieczorem zapis ktg i dwa razy takie krotkie sprawdzenie tetna plodu i juz dzieki temu mi lepiej .
Przepraszam, jesli kogos nastraszylam i nasialam paniki. Spijcie dobrze i oby wkrotce zawitaly do nas nowe zdrowiutkie bobasy .
reklama
18grudzien
A mnie obudziło prawie wymiotowanie żółcia bleee normalnie przez sen się zakrztusilam, ja nie wiem kiedy ten brzuch opadnie i wkoncu poczuje ulgę ta ciąża już naprawdę ciąży i mam jej dość, jestem a boję się zasnąć....