reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny. U mnie sie totalnie uspokoiło, zadnych boli, skurczy itp. Dziś na chwilę wyskoczyłam do siostry bo zaprosiła mnie na kawe, a tam niespodzianka[emoji16]mini impreza z okazji przyszłego macierzyństwa [emoji6]siostra zaprosiła kilka moich koleżanek i bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie się było oderwać .
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok
20180902_203417.jpg
20180902_200202.jpg

Załączniki

• 20180902_203417.jpg
    20180902_203417.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 536
  • 20180902_200202.jpg
    20180902_200202.jpg
    79,8 KB · Wyświetleń: 527
Hej dziewczyny. U mnie sie totalnie uspokoiło, zadnych boli, skurczy itp. Dziś na chwilę wyskoczyłam do siostry bo zaprosiła mnie na kawe, a tam niespodzianka[emoji16]mini impreza z okazji przyszłego macierzyństwa [emoji6]siostra zaprosiła kilka moich koleżanek i bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie się było oderwać .
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok Zobacz załącznik 894174Zobacz załącznik 894175

Hihi tez mam takiego bobasa, siedzi na lodowce [emoji1]

Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
:( Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy
Będzie dobrze, nie martw się na zapas [emoji8] Ja siedzę w wannie, coś brzuch mi stwardniał, może ciepła kąpieli go rozluźni [emoji15]

Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
:( Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy
Nie martw sie szpitalem. Tu, jak w koncu mnie przyjeli, caly personel jest bardzo mily. A na ip wczoraj tez bylo bardzo ok (poza czasem oczekiwania) - wszystko zalezy od ludzi. Nie mialabym dzisiejszych stresow jakbym wczoraj grzecznie wczoraj polozyla sie do szpitala. Moja wina i lekarza, ktory mnie nie uprzedzil o tej sytuacji.
Lepiej sie przebadac i wiedziec co i jak. Albo spac spokojnie, albo w pore zareagowac. Niektorzy mowia, ze nie trzeba sie badac - ta zasada sie swietnie sprawdza tylko, jak wszystko jest dobrze. Mialam wieczorem zapis ktg i dwa razy takie krotkie sprawdzenie tetna plodu i juz dzieki temu mi lepiej :).
Przepraszam, jesli kogos nastraszylam i nasialam paniki. Spijcie dobrze i oby wkrotce zawitaly do nas nowe zdrowiutkie bobasy :).

reklama
A mnie obudziło prawie wymiotowanie żółcia bleee normalnie przez sen się zakrztusilam, ja nie wiem kiedy ten brzuch opadnie i wkoncu poczuje ulgę ta ciąża już naprawdę ciąży i mam jej dość, jestem a boję się zasnąć....

Do góry