Adell1994
Fanka BB :)
Tego Ci życzę jak najszybszego poroduFajnie by było żeby u mnie takie przejmowanie żadnych objawow , obróciło w szybki poród [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego Ci życzę jak najszybszego poroduFajnie by było żeby u mnie takie przejmowanie żadnych objawow , obróciło w szybki poród [emoji16]
Będę trzymać kciuki żeby tak bylo[emoji16]Fajnie by było żeby u mnie takie przejmowanie żadnych objawow , obróciło w szybki poród [emoji16]
No widzisz [emoji16]jesteś stworzona do rodzenia [emoji6]a teraz bardzo boli?Ja miałam zrobione w trakcie skurczu to nawet nie poczułam Pani doktor podziwiała moja szyjke , mówiła że dawno nie widziała takiej ładnej szyjki po porodzie SN
Wiesz co, ja mam dość niewielkie te ranki, więc karmię normalnie. Karmię więcej z tej mniej poranionej piersi, żeby ta druga miała szansę się zagoić, a z tej bardziej poranionej staram się odciągać. Jak się zagoi to zmienię proporcje i tyle ;p jedno to, ze młody czasem krwi łyknie i potem ma ciemnozielone kupy.@GoJ zupelnie inna kobieta z takim powerem po wcześniejszych postach widać, że ciążyła Ci ta ciąża , a teraz wolna jak ptak :-)
I też nie masz na co narzekać na swój bar :-)
@StarAnia ale słodkie zdjęcia <3 i jak dałaś radę z tymi krwawiącymi brodawkami?wtedy się malucha nie przystawia czy jak to wyglada, żeby się wygoiło?
@KINDERBUENOO88 ja też nie mam już żadnych butów jedynie japonki, ale zimno już :/ i jeszcze mi noga wchodzi w adidasy superstary, bo one były trochę za duże na mnie, ale w nich się noga poci nie wiem, w czym ja pojadę na porodówkę :-)
U mnie chata ogarnięta, drugie pranie schnie, ciasto w piekarniku, zobaczymy, co to z niego będzie
Ja przy pierwszym porodzie też miałam podczas skurczu bo wtedy nie odczuwa się tak tego bólu gdy nacinają, ale mnie potem ciągnęły szwy i nie czułam się z tym dobrze, przy drugim już nic nie byłam nacinana to tego samego dnia biegałam jak łania po oddziale jak tylko mogłam wstać.Ja miałam zrobione w trakcie skurczu to nawet nie poczułam Pani doktor podziwiała moja szyjke , mówiła że dawno nie widziała takiej ładnej szyjki po porodzie SN
Teraz dostaje przeciwbólowe tabletki więc nawet nie czuje ciężko mi się schylić i mocz oddaje tylko pod prysznicem ale normalnie chodzę , ogarniam sobie młodegoNo widzisz [emoji16]jesteś stworzona do rodzenia [emoji6]a teraz bardzo boli?
No ja nie mam żadnego porównania . O 9 wstałam pierwszy raz ale to tylko dlatego że byłam taka słaba że prawie zemdlałam . I od 9 już byłam 3 razy pod prysznicem żeby obmyć okolice intymne , a wieczorem zamierzam się wykąpać już z umyciem głowy i w ogóleJa przy pierwszym porodzie też miałam podczas skurczu bo wtedy nie odczuwa się tak tego bólu gdy nacinają, ale mnie potem ciągnęły szwy i nie czułam się z tym dobrze, przy drugim już nic nie byłam nacinana to tego samego dnia biegałam jak łania po oddziale jak tylko mogłam wstać.
Ktoś poruszał różnicę wieku między dziećmi to u mnie to jest tak że między starszym a młodszym jest 6 lat różnicy, a teraz między młodszym a córcią będzie niespełna 9 lat, niespełna 15 lat najstarszym a Julką [emoji5]
W pełni rozumiem. Po porodzie kiedy już pójdzie się pierwszy raz pod prysznic to aż się nie chce wychodzić z pod niego[emoji6]No ja nie mam żadnego porównania . O 9 wstałam pierwszy raz ale to tylko dlatego że byłam taka słaba że prawie zemdlałam . I od 9 już byłam 3 razy pod prysznicem żeby obmyć okolice intymne , a wieczorem zamierzam się wykąpać już z umyciem głowy i w ogóle