reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@wiciowamama a który jesteś tc? Ja z sierpniowek i tak Was podczytuje :)
Mi córka zrobiła dwa razy psikusa. W 34 obróciła się z ułożenia glowkowego na miednicowe, gdzie cała ciąże była główką w dół. A w 36+2 okazało się że znów jest ułożenie glowkowe. 36+4 urodziłam.
Słyszałam historie że dzieci nawet i kilka godzin przed porodem nagle się obracają :)
Fakt faktem mój lekarz ułożenie miednicowe uważa za kwalifikacje do cc (ja i tak i tak miałam mieć cc bo poprzednio cc i skończyło się cc na cito bo zaczęły się skurcze i ból od cięcia starego taki ze bali że się macica pęknie).
Jeśli nie dadzą Ci skierowania to jak tylko cokolwiek się zacznie od razu jedz do szpitala.
Z własnego doświadczenia wiem że wyznaczenie terminu cc to jedno a czy dziecko nie zechce wyjść i tak wcześniej to drugie :) U mnie Maja postanowiła wyjść dokładnie 2 tygodnie przed terminem cc :) gdzie nic a nic porodu nie zapowiadało :) zaczęło się nagle :)
Dosłownie do ostatnich godzin ciąży pracowałam :)
A powiedz jak dziecko? Miało oznaki wczesniactwa? I urodzilas SN? Mimo zaplanowane cesarki? Bo mi lekarz powiedział że jak się rozsypie wcześniej to i tak cesarke będę mieć tylko na cito

reklama
A ja Wam w końcu nie pokazałam naszego małego kącika , wczoraj uszykowalismy
9E3D5CD6-7A7A-4CBA-86AE-E893385AE3B8.jpeg

Załączniki

• 9E3D5CD6-7A7A-4CBA-86AE-E893385AE3B8.jpeg
    9E3D5CD6-7A7A-4CBA-86AE-E893385AE3B8.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 220
reklama
Do góry