b_dob
Fanka BB :)
Co do staników to mam zwykłe bawełniane, jak uda się KP to pomyslę o czyms konkretniejszym a tak to nie będzie żalu się pozbyć w razie gdyby okazało się że będziemy na MM. Ostatnio pojawiły się kropelki mleka w piersiach, w poprzedniej ciąży tak nie miałam ale po CC laktacja rozkręciła się dopiero w 4 dobie w domu juz, w szpitalu młoda mało co jadła bo miała zaburzony odruch ssania a i tak podawali MM, nie było nikogo kto by przyszedł i pokazał jak przystawiac a i ja pewnie nie umiejętnie to robiłam, za to w domku na spokojnie ogarnęłam temat w 1 dzień i nawet położna chwaliła że super nam idzie. Może też się skuszę na ksiązkę M.Karpieni...mam kilka dni do CC to bedę na świeżo z wiedzą.
Kliska, popieram dziewczyny, które pisały żebyś zdecydowała się na CC. Wydaje mi sie ze lekarze chcą jak najlepiej dla Ciebie i Basi, poród SN to wielka niewiadoma, ja miałam urodzić lada moment bo wszystko szło szybko i co...i d... bo młoda utknęła w kanale rodnym, zaczęłyśmy obie tracić tętno i szybko na blok robić CC, to i tak chwała że była na tyle wysoko ze CC było możliwe i że urodziła się zdrowa a tak jakby wyciskali na siłe to kto wie.... Rozumiem emocje i chęci ale czasami warto posłuchać innych. Co mówi Twój mąż?
Kliska, popieram dziewczyny, które pisały żebyś zdecydowała się na CC. Wydaje mi sie ze lekarze chcą jak najlepiej dla Ciebie i Basi, poród SN to wielka niewiadoma, ja miałam urodzić lada moment bo wszystko szło szybko i co...i d... bo młoda utknęła w kanale rodnym, zaczęłyśmy obie tracić tętno i szybko na blok robić CC, to i tak chwała że była na tyle wysoko ze CC było możliwe i że urodziła się zdrowa a tak jakby wyciskali na siłe to kto wie.... Rozumiem emocje i chęci ale czasami warto posłuchać innych. Co mówi Twój mąż?