reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Silna lwica.;) słociutka.
I pomyśleć że ja rozmiaru 56 nie mam prawie:) ale moja "kruszynka" według usg ma już 3600..
Ja tym pomiarom usg nie wierzę.
Syn w dzien porodu na usg 3100, kilka godzin później urodził się 3650 :D
Córka w drugą stronę. Na usg wyszło 2950, a urodziła się 2450. Przy trzecim już wiem że wagi z usg nie będę w ogóle pod uwagę brać :D

Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzy :)
Sama w obu ciążach już pod koniec doczekać się nie mogłam. Syn urodzony idealnie 40+0, a z Mają żałuję że nie posiedziała jeszcze 2 tygodnie do terminu cc.

Pamiętajcie dziewczyny bliżej nas jak w brzuchu nasze dzieci już nie będą :)
Więc cieszcie się z każdego dnia w dwupaku [emoji173]️

Życzę każdej szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu SN!
A każdej która czeka cc, żeby doszła do siebie tak szybko i szybko czuła się tak jakby nigdy zabiegu nie miała jak ja :)

Ja tym pomiarom usg nie wierzę.
Syn w dzien porodu na usg 3100, kilka godzin później urodził się 3650 :D
Córka w drugą stronę. Na usg wyszło 2950, a urodziła się 2450. Przy trzecim już wiem że wagi z usg nie będę w ogóle pod uwagę brać :D

Zobaczymy u mnie. Synkowi dawali w dzień porodu 3900 a urodził się 4200. Z córka jestrm umówiona na 3800-3900.. termin na 9 września.. niby planowałam przenosić do 15.. Ale zobaczymy:)

reklama
Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzy :)
Sama w obu ciążach już pod koniec doczekać się nie mogłam. Syn urodzony idealnie 40+0, a z Mają żałuję że nie posiedziała jeszcze 2 tygodnie do terminu cc.

Pamiętajcie dziewczyny bliżej nas jak w brzuchu nasze dzieci już nie będą :)
Więc cieszcie się z każdego dnia w dwupaku [emoji173]️

Życzę każdej szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu SN!
A każdej która czeka cc, żeby doszła do siebie tak szybko i szybko czuła się tak jakby nigdy zabiegu nie miała jak ja :)

Najważniejsze ze Twoja Majula jest cała i zdrowa :) !

Fajnie, ze masz to już za sobą!
Piękny czas przed Nami :)

Do góry