reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Silna lwica.;) słociutka.
I pomyśleć że ja rozmiaru 56 nie mam prawie:) ale moja "kruszynka" według usg ma już 3600..
Ja tym pomiarom usg nie wierzę.
Syn w dzien porodu na usg 3100, kilka godzin później urodził się 3650 :D
Córka w drugą stronę. Na usg wyszło 2950, a urodziła się 2450. Przy trzecim już wiem że wagi z usg nie będę w ogóle pod uwagę brać :D

Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzy :)
Sama w obu ciążach już pod koniec doczekać się nie mogłam. Syn urodzony idealnie 40+0, a z Mają żałuję że nie posiedziała jeszcze 2 tygodnie do terminu cc.

Pamiętajcie dziewczyny bliżej nas jak w brzuchu nasze dzieci już nie będą :)
Więc cieszcie się z każdego dnia w dwupaku [emoji173]️

Życzę każdej szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu SN!
A każdej która czeka cc, żeby doszła do siebie tak szybko i szybko czuła się tak jakby nigdy zabiegu nie miała jak ja :)

Ja tym pomiarom usg nie wierzę.
Syn w dzien porodu na usg 3100, kilka godzin później urodził się 3650 :D
Córka w drugą stronę. Na usg wyszło 2950, a urodziła się 2450. Przy trzecim już wiem że wagi z usg nie będę w ogóle pod uwagę brać :D

Zobaczymy u mnie. Synkowi dawali w dzień porodu 3900 a urodził się 4200. Z córka jestrm umówiona na 3800-3900.. termin na 9 września.. niby planowałam przenosić do 15.. Ale zobaczymy:)

reklama
Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzy :)
Sama w obu ciążach już pod koniec doczekać się nie mogłam. Syn urodzony idealnie 40+0, a z Mają żałuję że nie posiedziała jeszcze 2 tygodnie do terminu cc.

Pamiętajcie dziewczyny bliżej nas jak w brzuchu nasze dzieci już nie będą :)
Więc cieszcie się z każdego dnia w dwupaku [emoji173]️

Życzę każdej szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu SN!
A każdej która czeka cc, żeby doszła do siebie tak szybko i szybko czuła się tak jakby nigdy zabiegu nie miała jak ja :)

Najważniejsze ze Twoja Majula jest cała i zdrowa :) !

Fajnie, ze masz to już za sobą!
Piękny czas przed Nami :)

Do góry