d_dream
Fanka BB :)
Pisałam wcześniej właśnie ze jestem z sierpniowek ale Was podczytije my się skończyłysmy rozpakowywac a wy zaczęłyscie [emoji173]️
Najdłuższe 3 tygodnie życia przede mną ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam wcześniej właśnie ze jestem z sierpniowek ale Was podczytije my się skończyłysmy rozpakowywac a wy zaczęłyscie [emoji173]️
Miała urodzić się 10 sierpnia (ogólnie rekin na 21 sierpnia), a urodziła się 28 lipca
W sensie że 3tyg do terminu?Najdłuższe 3 tygodnie życia przede mną ...
Ja sobie tez ten wybralam. Byl najwygodniejszy i jest slicznyA mam alles mama letizia kupiony w Factory
Zobacz załącznik 893538
W sensie że 3tyg do terminu?
Ja tym pomiarom usg nie wierzę.Silna lwica. słociutka.
I pomyśleć że ja rozmiaru 56 nie mam prawie ale moja "kruszynka" według usg ma już 3600..
W factory annopol w tym samym sklepie, w ktorym Ty kupowalas.Gdzie w końcu znalazłaś alles mama?
Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzyTak, tak
Ja tym pomiarom usg nie wierzę.
Syn w dzien porodu na usg 3100, kilka godzin później urodził się 3650
Córka w drugą stronę. Na usg wyszło 2950, a urodziła się 2450. Przy trzecim już wiem że wagi z usg nie będę w ogóle pod uwagę brać
Zleci! Ja wiem ze pod koniec się dluzy
Sama w obu ciążach już pod koniec doczekać się nie mogłam. Syn urodzony idealnie 40+0, a z Mają żałuję że nie posiedziała jeszcze 2 tygodnie do terminu cc.
Pamiętajcie dziewczyny bliżej nas jak w brzuchu nasze dzieci już nie będą
Więc cieszcie się z każdego dnia w dwupaku [emoji173]️
Życzę każdej szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu SN!
A każdej która czeka cc, żeby doszła do siebie tak szybko i szybko czuła się tak jakby nigdy zabiegu nie miała jak ja