reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak będzie głodny ;)
W ogóle nie pomagasz ehhh myślałam że na początku nie wolno aż tak często przystawiac aby nie mieć nawału a za rzadko jak będzie spać 5godz to też lepiej nie bo mleka nie będzie jejku nie znam się na tym, nie chciałabym aby dziecko zrobiło sobie z cycka smoczka i żeby zasypialo przy nim bo nic wtedy nie zrobię w domu i będę zmuszona zrezygnował bo nikt mi nie pomoże ani nie odbierze dzieci z placówki

Nie chcesz kupić książki "karmienie piersia" Magdy Karpienia? Kosztuje 29zl przez neta i dałoby ci podstawy żebyś mniej się bała. Magdę poznałam osobiście. Naprawdę fajna dziewczyna. Książki jeszcze nie mam. Uznałam że skoro długo karmiłam pierwszego to może dam radę. Ale coraz bardziej chce ja kupić.. tylko się zbieram że z jakaś inna natuli to jedne koszty wysylki będą. Jak Ci się nie przyda to sprzedasz. Ba rynku wtornym też widziałam.
Chyba kupię

Hej [emoji6] Miłosz przyszedł na świat o 17 43. Poród sn, bez interwencji medycznych, bez znieczulenia, bez pekniecia/nacięcia. Wprawdzie nie do wody, ale było cudnie. Bardzo intensywnie, bardzo bolało, ale magicznie. Rodziłam w pozycji kolankowo łokciowej, na materacu, oparta o fotel.
Mały waży 3670 g i mierzy 55 cm. Obwód główki 35 cm. Jest cudowny[

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goj chyba Miki podobny do Ciebie ;) była mama was odwiedzić?

Ja to wogóle miałam tak że jeden cycek słabszy/mniej mleka z niego było. i teraz jak sobie nacisnę na sutek to z jednego wyduszę kroplę a z drugiego nic. Nie wiem czemu tak mam.... :(

Chloe ja też się bardzo boje, na myśl o szpitalu to z daleka, i też będę chciała jechać na ostatnią chwilę byleby jak najkrócej tam być. Ja np jestem sama w nocy z 3,5 letnią córką i się martwię jak i kogo poproszę o pomoc w razie jak się zacznie :( pocieszające że 3 września przyjedzie moja mama to już mi ten jeden stres odejdzie z kim zostawię córkę.

reklama
Hej [emoji6] Miłosz przyszedł na świat o 17 43. Poród sn, bez interwencji medycznych, bez znieczulenia, bez pekniecia/nacięcia. Wprawdzie nie do wody, ale było cudnie. Bardzo intensywnie, bardzo bolało, ale magicznie. Rodziłam w pozycji kolankowo łokciowej, na materacu, oparta o fotel.
Mały waży 3670 g i mierzy 55 cm. Obwód główki 35 cm. Jest cudownyZobacz załącznik 892361Zobacz załącznik 892362
Dzien pelen wzruszen :). Super! gratuluje, ze sie potoczylo po Twojej mysli i ze Milosz juz jest z Wami :)

Do góry