reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja miałam wcześniej zamówić , ale zrobię to dopiero po wypłacie. To znaczy też kupię sobie te książkę Magdy Karpieni. Ciężki miesiąc za nami z mężem,.nie można było poszaleć z zakupami.

Tak ogólnie to moja buba waży 3800 . Już się nie stresują ta waga. Może będzie jakiś błąd .
Byle urodzic.

Trzeba działać i korzystać z małżeństwa :) tyle zostało. Bombelkowa jest gotowa , nawet zdjęcia nie mamy dziś , bo Buzka była tak bardzo nisko ,że pani doktor ledwo mogła nas zbadać.

Idę spać. Trzeba mieć siłę na przyspieszenie porodu :)

reklama
20180827_203155.jpg
Zobacz załącznik 892341 Wszyscy idą spać on nie

Załączniki

• 20180827_203155.jpg
    20180827_203155.jpg
    628 KB · Wyświetleń: 620
Nie chcesz kupić książki "karmienie piersia" Magdy Karpienia? Kosztuje 29zl przez neta i dałoby ci podstawy żebyś mniej się bała. Magdę poznałam osobiście. Naprawdę fajna dziewczyna. Książki jeszcze nie mam. Uznałam że skoro długo karmiłam pierwszego to może dam radę. Ale coraz bardziej chce ja kupić.. tylko się zbieram że z jakaś inna natuli to jedne koszty wysylki będą. Jak Ci się nie przyda to sprzedasz. Ba rynku wtornym też widziałam.
Ja kupilam i bardzo polecam te ksiazke. Jest napisana bardzo prosto i przejrzyscie. Tez myslalam, zeby cos jeszcze dobrac, ale w koncu kupilam tylko to. Juulsa "jak byc mezem i ojcem" wypozyczylam z biblioteki. Maz czyta ;)

Nie chcesz kupić książki "karmienie piersia" Magdy Karpienia? Kosztuje 29zl przez neta i dałoby ci podstawy żebyś mniej się bała. Magdę poznałam osobiście. Naprawdę fajna dziewczyna. Książki jeszcze nie mam. Uznałam że skoro długo karmiłam pierwszego to może dam radę. Ale coraz bardziej chce ja kupić.. tylko się zbieram że z jakaś inna natuli to jedne koszty wysylki będą. Jak Ci się nie przyda to sprzedasz. Ba rynku wtornym też widziałam.
Ja zakupiłam właśnie dzięki tej grupie. A jeszcze jak się okazało że miejsce odbioru to moja miejscowość to w ten sam dzień pojechałam po książkę i zaczęłam ją czytać :blink:
Dużo fajnych informacji dla poczatkujacych i nie tylko.

Jeszcze przyjdzie i pora na córę :)Najlepiej chyba na żądanie, a nie z zegarkiem w ręku :) Właśnie ta książka "Karmienie piersią" Magdy Karpieni jest fajną podstawą do rozpoczęcia kp. Fajny też blog ma Hafija, można poczytać ciekawe rzeczy.To ty wyjdziesz, a ja pójdę do szpitala :)Nie wiem, czy kogoś przede mną nie było [emoji14]
Ja w srode sie zglaszam do szpitala na ktg, ale jeszcze to nie oznacza, ze od razu mnie potna ;). Chociaz przyznam, ze juz mi ciezko. Dzisiaj jak tylko wstawalam to mi sie brzuch spinal. Normalnie ledwie sie ruszam. A maly malo aktywny jest. Jakos tak czuje, ze sie dlugo nie potocze. I widze, ze chyba boje sie bardziej niz wiekszosc.

reklama
Ja w srode sie zglaszam do szpitala na ktg, ale jeszcze to nie oznacza, ze od razu mnie potna ;). Chociaz przyznam, ze juz mi ciezko. Dzisiaj jak tylko wstawalam to mi sie brzuch spinal. Normalnie ledwie sie ruszam. A maly malo aktywny jest. Jakos tak czuje, ze sie dlugo nie potocze. I widze, ze chyba boje sie bardziej niz wiekszosc.

Dlaczego tak uważasz?

Do góry