Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Obawiam sie, ze takOne i tak zazwyczaj częściej się budzą na am.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obawiam sie, ze takOne i tak zazwyczaj częściej się budzą na am.
Chodzi o strach? Bo jak dostalam silnych skorczy w pt, takich z krzyza to jedno co chcialam to nie jechac do szpitalaDlaczego tak uważasz?
W ogóle nie pomagasz ehhh myślałam że na początku nie wolno aż tak często przystawiac aby nie mieć nawału a za rzadko jak będzie spać 5godz to też lepiej nie bo mleka nie będzie jejku nie znam się na tym, nie chciałabym aby dziecko zrobiło sobie z cycka smoczka i żeby zasypialo przy nim bo nic wtedy nie zrobię w domu i będę zmuszona zrezygnował bo nikt mi nie pomoże ani nie odbierze dzieci z placówkiJak będzie głodny![]()
Co znaczy 1,5??? 1,5godz?czy 1,5ml???Właśnie 1.5 doił z obu cyców.może mu chwilowo starczy?
Chyba kupięNie chcesz kupić książki "karmienie piersia" Magdy Karpienia? Kosztuje 29zl przez neta i dałoby ci podstawy żebyś mniej się bała. Magdę poznałam osobiście. Naprawdę fajna dziewczyna. Książki jeszcze nie mam. Uznałam że skoro długo karmiłam pierwszego to może dam radę. Ale coraz bardziej chce ja kupić.. tylko się zbieram że z jakaś inna natuli to jedne koszty wysylki będą. Jak Ci się nie przyda to sprzedasz. Ba rynku wtornym też widziałam.
Mały śpiący krolewicz:* jaki słodki ❤❤❤❤2750 szczęścia. Już ze mnąZobacz załącznik 892259
Dzien pelen wzruszenHej [emoji6] Miłosz przyszedł na świat o 17 43. Poród sn, bez interwencji medycznych, bez znieczulenia, bez pekniecia/nacięcia. Wprawdzie nie do wody, ale było cudnie. Bardzo intensywnie, bardzo bolało, ale magicznie. Rodziłam w pozycji kolankowo łokciowej, na materacu, oparta o fotel.
Mały waży 3670 g i mierzy 55 cm. Obwód główki 35 cm. Jest cudownyZobacz załącznik 892361Zobacz załącznik 892362