Jak będzie głodnySuper, a powiedz jak teraz będziesz karmić? Co trzy godz przystawiac??? A w nocy co 6 godz? Sorki ze pytam ale jakoś muszę się nastawić
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie głodnySuper, a powiedz jak teraz będziesz karmić? Co trzy godz przystawiac??? A w nocy co 6 godz? Sorki ze pytam ale jakoś muszę się nastawić
Super, a powiedz jak teraz będziesz karmić? Co trzy godz przystawiac??? A w nocy co 6 godz? Sorki ze pytam ale jakoś muszę się nastawić
Za 2 dni napiszesz mam o nawale A kiedy wychodzisz? Nieśmiało zapytam planowałaś szybko teżWłaśnie 1.5 doił z obu cyców. może mu chwilowo starczy?
29 mam mieć wypis..Za 2 dni napiszesz mam o nawale A kiedy wychodzisz? Nieśmiało zapytam planowałaś szybko też
Jeszcze przyjdzie i pora na córęTez uroczo i różowo
Tak mi żal, że jednak nie mam córki bo bym popłynęła z tym różowym
Najlepiej chyba na żądanie, a nie z zegarkiem w ręku Właśnie ta książka "Karmienie piersią" Magdy Karpieni jest fajną podstawą do rozpoczęcia kp. Fajny też blog ma Hafija, można poczytać ciekawe rzeczy.Super, a powiedz jak teraz będziesz karmić? Co trzy godz przystawiac??? A w nocy co 6 godz? Sorki ze pytam ale jakoś muszę się nastawić
To ty wyjdziesz, a ja pójdę do szpitala29 mam mieć wypis..
Nie wiem, czy kogoś przede mną nie było [emoji14]Seremida w srode chyba zacznie