reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Któraś pisała o wydarzeniu laktatora. Przepraszam że nie pamiętam ktora. Ja też nie mam wyparzacza i normalnie gotuje wodę w garnku. Wyłączam i wrzucam wszystkie elementy które mają styczność z mlekiem i albo zostawiam na 10min albo do następnego odciągania (opcja nocna) bo mi się nie chce jeszcze czekać te 10min bo mi szkoda czasu bo za 3godz znowu trzeba wstać i prawie godzinę schodzi żeby odciagnac.

reklama
Effka super wieśći!!! :) cieszę się bardzo że malutka coraz lepiej się miewa.
A co u StarAnia? przegapiłam coś może....

Ja jutro idę do dermatologa , mam skierowanie pilne. Internistka nie wiedziała co ja mam na tej skórze :/

Effka super wieśći!!! :) cieszę się bardzo że malutka coraz lepiej się miewa.
A co u StarAnia? przegapiłam coś może....

Ja jutro idę do dermatologa , mam skierowanie pilne. Internistka nie wiedziała co ja mam na tej skórze :/

Podejrzewam ze Ania walczy o spotkanie ze swoim maleństwem :) a może ma już to za Sobą!?
Bo coś u Niej ruszyło :)

Jestem mała 3300 cesarka tak jak miała być 4.09 wszystko pozamykane( się nie dziwię skoro mąż się boi )i ostatnie zdjęcie na pamiątkę [emoji4]
IMG_20180827_185910_HHT.jpg

Załączniki

• IMG_20180827_185910_HHT.jpg
    IMG_20180827_185910_HHT.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 486
reklama
Do góry