reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam już naprawdę mało siły. A poleżeć z moim 7 latkiem się nie da..
Rano pobiłam swój rekord i przypaliłam 2 garnki z kasza, jeden po drugim. Pierwszy doczyscilam, drugi raczej nie da rady.. A to stosunkowo nowe garnki które mi mąż odkupił niedawno.. nad 3 kaszą stałam aż się ugotowała. Potem obiad, zakupy, w piekarni pani " nie zauważyła że jestem w ciaxy" i popieram się o blat.. potem na plac wyszliśmy z młodym itd..
Może jutro zabierze go babcia do zoo, ale ok 13.. to chwilę położę. Chodzę jak żółw.. ciężko mi.

reklama
Ja o usg tak samo nie mam co marzyc.
Kluska nie dosc ze bokiem to jeszcze buzia wtulona w kregoslup a wody glownie w obszarze plecow i karku.
U mnie zgięta jest w pół w biodrach i ma nogi na twarzy [emoji23]
Gratulacje dla rozpakowanch mam. Dzieciaczki urocze.
A to forum z tymi historiami porodów jest lepsze niż nie jedna książka czy film.
Co do boli macicy to ja mam mocne przy każdym odciąganiu pokarmu. Na początku to nawet po odciągnięciu leżałam 10min bo tak mnie bolało że wstać nie szło.
U mojej Kasienki coraz lepiej. Zjada już 40ml na każde karmienie. W ciągu 2 dni chcą całkowicie już przestawić ja na mleko. Drgawki się wyciszaja, płyn rdzeniowo mózgowy w porządku. Tylko jej trochę tlenu do inkubatora poddawaja.
Dobrze, że u Was lepiej. Cały czas trzymamy za Was kciuki!
Sorki ze dopytuje.. może wścibska jestem [emoji28]
Ale lubię zaglądać w wnętrza wózka. Jaka macie pościel? :)
Ja mam prześcieradło różowe i białe. Poduszkę motylka, ale to na później. No i kocyki mam różne ze 3. Na jesień/zimę kupię do gondoli/fotelika ciepły śpiworek szyty na zamowienie.

U mnie zgięta jest w pół w biodrach i ma nogi na twarzy [emoji23]Dobrze, że u Was lepiej. Cały czas trzymamy za Was kciuki!Ja mam prześcieradło różowe i białe. Poduszkę motylka, ale to na później. No i kocyki mam różne ze 3. Na jesień/zimę kupię do gondoli/fotelika ciepły śpiworek szyty na zamowienie.

Mam śpiworek! A nawet 2, jeden jest dziany :) coś cudownego!

Gratulacje dla rozpakowanch mam. Dzieciaczki urocze.
A to forum z tymi historiami porodów jest lepsze niż nie jedna książka czy film.
Co do boli macicy to ja mam mocne przy każdym odciąganiu pokarmu. Na początku to nawet po odciągnięciu leżałam 10min bo tak mnie bolało że wstać nie szło.
U mojej Kasienki coraz lepiej. Zjada już 40ml na każde karmienie. W ciągu 2 dni chcą całkowicie już przestawić ja na mleko. Drgawki się wyciszaja, płyn rdzeniowo mózgowy w porządku. Tylko jej trochę tlenu do inkubatora poddawaja.
Bardzo dobre wiadomości , niesamowicie się cieszę że u was coraz to lepiej :) Fajnie że dajesz nam tutaj znać co słychać :)

reklama
Do góry