reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Któraś pisała o wydarzeniu laktatora. Przepraszam że nie pamiętam ktora. Ja też nie mam wyparzacza i normalnie gotuje wodę w garnku. Wyłączam i wrzucam wszystkie elementy które mają styczność z mlekiem i albo zostawiam na 10min albo do następnego odciągania (opcja nocna) bo mi się nie chce jeszcze czekać te 10min bo mi szkoda czasu bo za 3godz znowu trzeba wstać i prawie godzinę schodzi żeby odciagnac.

reklama
Effka super wieśći!!! :) cieszę się bardzo że malutka coraz lepiej się miewa.
A co u StarAnia? przegapiłam coś może....

Ja jutro idę do dermatologa , mam skierowanie pilne. Internistka nie wiedziała co ja mam na tej skórze :/

Effka super wieśći!!! :) cieszę się bardzo że malutka coraz lepiej się miewa.
A co u StarAnia? przegapiłam coś może....

Ja jutro idę do dermatologa , mam skierowanie pilne. Internistka nie wiedziała co ja mam na tej skórze :/

Podejrzewam ze Ania walczy o spotkanie ze swoim maleństwem :) a może ma już to za Sobą!?
Bo coś u Niej ruszyło :)

Jestem mała 3300 cesarka tak jak miała być 4.09 wszystko pozamykane( się nie dziwię skoro mąż się boi )i ostatnie zdjęcie na pamiątkę [emoji4]
IMG_20180827_185910_HHT.jpg

Załączniki

• IMG_20180827_185910_HHT.jpg
    IMG_20180827_185910_HHT.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 483
reklama
Do góry