oluchapoducha
Fanka BB :)
Jak tam goj po kąpieli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko Boska, co z Wami??? Jesteście już w szpitalu? Czytam z bezsenności forum i miałam napisać coś jutro na spokojnie ale teraz jestem w szoku!!! Czekamy zatem na wieści, a ja modlę się aby wszystko było dobrze [emoji120][emoji120][emoji120]Urodziłam.
W domu.
jestesmy w szpitalu odpoczywam napisze wiecej pozniejMatko Boska, co z Wami??? Jesteście już w szpitalu? Czytam z bezsenności forum i miałam napisać coś jutro na spokojnie ale teraz jestem w szoku!!! Czekamy zatem na wieści, a ja modlę się aby wszystko było dobrze [emoji120][emoji120][emoji120]
Urodziłam.
W domu.
O jejciu....gratulacje...co za wieści...to już nie zasnę...wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszkajestesmy w szpitalu odpoczywam napisze wiecej pozniej
Gratulacje [emoji7] na pewno byłaś bardzo dzielna!Urodziłam.
W domu.
Trzymajcie sie !!!!!Urodziłam.
W domu.
To idź do Internisty niech Ci wystawi..Choćby to mi zapłacili, to bym nie chciała Mam ochotę na kukurydzę. Dużą ochotę.
Zazdroszczę, że wiesz przynajmniej w przybliżeniu kiedy Miki wylezie. Ten mój facecik robi mnie w konia. Od dwóch godzin ani pół skurczu. Do jutra mam L4, a potem co? A jak mi gin nie wystawi dalej, to muszę na macierzyński przejść już? God damn it!
Ciężko mi, dziewczyny :/ każda czynność sprawia mi trudność, do szafek nie sięgam, bo brzuch przeszkadza, wszędzie nim wadze, nie umiem się z boku na bok przekręcić, żeby z bólu nie syczeć. Bu.Zobacz załącznik 892056