reklama
Nic nie wiem. Dostał MM a teraz mam odciagac cokolwiek by mu podali jedynie ta wage znamDobrze, że leżę, bo padłam po przeczytaniu tego posta!Nie wierzę! Miki już jest na świecie! Rzeczywiście malutki, tak jak podejrzewałaś. Jaka długość ciałka?
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Jasne, ze chcesz miec go przy sobie. Zbadaja i jak bedzie ok(a bedzie), to Ci go oddadza, jak Michalka Kasi.Byłam u niego. Leży taka żaba w inkubatorze. Śpi. Dadzą go po obchodzie neonatologa nie przed 10tą... smutno mi...
A jak Ty sie czujesz? Bardzo bolal sam porod ,czy bardziej w szoku bylas? Masz jakies pekniecia?
kasiaczek89pl
Jasne, ze chcesz miec go przy sobie. Zbadaja i jak bedzie ok(a bedzie), to Ci go oddadza, jak Michalka Kasi.
A jak Ty sie czujesz? Bardzo bolal sam porod ,czy bardziej w szoku bylas? Masz jakies pekniecia?
Gosia się poszła umyć i ogarnac z tego co pisała także doczyta później trochę. Ja tez w szoku jestem ale trzymam kciuki za oboje.
Chloe.Chloe
Gosia się poszła umyć i ogarnac z tego co pisała także doczyta później trochę. Ja tez w szoku jestem ale trzymam kciuki za oboje.[/QUOTE
Chyba wszystkie jestesmy.Tez trzymam kciuki.
U
użytkownik 180176
Gość
Łzy mi pociekły. Gosia gratulacje!!![emoji7][emoji7][emoji7]
Wypoczywaj !
Wypoczywaj !
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Wow Goj ale akcjaaaaa
Gratulacje :-) :-) :-) :-) :-)
Gratulacje :-) :-) :-) :-) :-)
RooibosGirl
Dobra, dzisiaj rano stwierdzam, że muszę wybić rodzicom z głowy to całe bankowanie krwi. Wkurza mnie to że nic nie jest pewne jeśli chodzi o korzyści a każą sobie płacić i zachwalają tak jakby tę pewność gwarantowali.
Są argumenty przeciwko, których miejsce jest raczej gdzieś obok tego, że syn po szczepieniu został homoseksualistą, ale są i takie które naprawdę udowadniają, że (przynajmniej na tym etapie rozwoju medycyny) to tylko naciągactwo i żerowanie na uczuciach.
Są argumenty przeciwko, których miejsce jest raczej gdzieś obok tego, że syn po szczepieniu został homoseksualistą, ale są i takie które naprawdę udowadniają, że (przynajmniej na tym etapie rozwoju medycyny) to tylko naciągactwo i żerowanie na uczuciach.
U
użytkownik 180176
Gość
Kochane a ja dziś o 14.45 mam wizytę. Pewnie wejdę ok 16, albo i pozniej ;((( bo pani doktor nie pracuje na odwal się. No będę musiała poczekać to poczekam . I tak mnie zapisała po za godziny swojej pracy , bo ma tyle pacjentek.
W nocy twardniał mi brzuch , rano wstałam do męża i zaliczyłam wymioty. Teraz leżę i czekam na kolejne. Czuje się jak by miało się na jednych nie skończyć. [emoji16]
Dupsko nadal jak by mi chciało rozerwać . Wczoraj wieczorem lekka biegunka , a teraz cisza.
Mój mąż się śmiał, bo o 21 ubilam bitą śmietanę. Tak mi się chciało [emoji16][emoji16][emoji16]
W nocy twardniał mi brzuch , rano wstałam do męża i zaliczyłam wymioty. Teraz leżę i czekam na kolejne. Czuje się jak by miało się na jednych nie skończyć. [emoji16]
Dupsko nadal jak by mi chciało rozerwać . Wczoraj wieczorem lekka biegunka , a teraz cisza.
Mój mąż się śmiał, bo o 21 ubilam bitą śmietanę. Tak mi się chciało [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
Chloe.Chloe
Moze to objawy zblizania sie godziny Zero?Kochane a ja dziś o 14.45 mam wizytę. Pewnie wejdę ok 16, albo i pozniej ;((( bo pani doktor nie pracuje na odwal się. No będę musiała poczekać to poczekam . I tak mnie zapisała po za godziny swojej pracy , bo ma tyle pacjentek.