reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na wrzesień, ja mam termin na 30 ale czuję że wykluje się wcześniej, trochę późno tutaj zaglądam ale jakoś tak wyszło. Ogólnie mamą zostanę po raz 3, mam 2 synów 15 i 9 lat, teraz spodziewam się córeczki Julii ☺️
Też mam 2 synów 10 i 8 i teraz 3 syn ;)

Ale szkoły potem nie możesz odpuścić a jak dzieciak nie przerobi przeziębień w przedszkolu to potem w szkole będzie wszystko łapał i jak w przedszkolu absencja nic mu nie zaszkodzi tak w 1 kl podstawówki i owszem i nie nadrobi ani relacji z rówieśnikami ani matriału.
Moja córka już rok.chodziła jednakże nie chce fundować noworodkowi szpitala jak w przedszkolu wybuchnie jakaś epidemia...no chyba że w tym roku będzie spokojnie:) zresztą każda mama ma swoje doświadczenia z chorobami

Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na wrzesień, ja mam termin na 30 ale czuję że wykluje się wcześniej, trochę późno tutaj zaglądam ale jakoś tak wyszło. Ogólnie mamą zostanę po raz 3, mam 2 synów 15 i 9 lat, teraz spodziewam się córeczki Julii ☺️
To super wyczekana...ja mam termin na 23.09 też dziewczynka

Moja córka już rok.chodziła jednakże nie chce fundować noworodkowi szpitala jak w przedszkolu wybuchnie jakaś epidemia...no chyba że w tym roku będzie spokojnie:) zresztą każda mama ma swoje doświadczenia z chorobami
No jak epidemia to chyba zamykają przedszkole ;)
Nie namawiam do niczego tylko wiem jak było z moimi i z ich 1kl. Stąd ostrzegam ;)

reklama
Do góry