reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na wrzesień, ja mam termin na 30 ale czuję że wykluje się wcześniej, trochę późno tutaj zaglądam ale jakoś tak wyszło. Ogólnie mamą zostanę po raz 3, mam 2 synów 15 i 9 lat, teraz spodziewam się córeczki Julii ☺️
Witaj na forum i zostań z nami!
Ja mam termin na 29 września :)

reklama
Moje chłopaki obowiązkowo do szkoły.
Ja podobnie jak @Bajdelka35 czekam za stałym rytmem dnia.
Choć u nas na wsi.krótko bardzo są lekcje bo od 8:30 do 12:30 lub 13:05
Ale zawsze to jakiś stały punkt dnia i ja mam.wtedy te 4h żeby ogarnąć na spokojnie co potrzeba.
Rytm dnia musi być nie wyobrażam sobie nie dać ich do szkoły czy przedszkola bo urodze dziecko bez sensu dla mnie, odliczam dni do szkoły odtancze taniec bongo i będę najszczesliwsza matka na świecie

No jak poczatki beda bolesne czy będą krwawic. Ponoc bardzo szybko działa. A tego tantum nie stosuje się w rasie infekcji? tak profilaktycznie bierzecie czy jak ?
Mleko z piersi na brodawki działa cuda i nie trzeba kremików. Ja tantum rosa nie stosowałam i teraz też nie mam w planach ale są dziewczyny co preferują. Ja polecam kosmetyki Biały Jeleń.

reklama
Chyba tych co tam pracują bo wg. mam to Zofia(? tzn nie wiem jakiś na ursynowie) Karowa Madalińskiego
Zofia najlepsza..;) zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia;)
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.

Do góry