Adell1994
Fanka BB :)
To tętno maluszka to pewnie dlatego że było tam tak mega gorąco . Samo to, że za drugim razem już wszystko było w porządku jest dobrym znakiem. trzymam kciuki żeby jutro na spokojnie, po śniadaniu wszystko wyszło książkowoJa dziś od rana do południa w szpitalu. Na szczęście nie musiałam zostać... najpierw byłam w poradni na ktg, tam tętno 160-180. Myślałam że tam zejdę bo gorąco jak w piekle tam miały. Lekarka mnie wysłała na IP i postraszyła że na tym etapie to w takiej sytuacji najlepiej ciążę zakończyć bo już można. No to idziemy z mężem na IP, jak mu powiedziałam to biedny zbladł tam chwilę poczekalismy i znowu ktg już 140/min. Ale leżałam sobie już przy otwartym oknie, wiatrek mi wiał i ogólnie przyjemniej. Lekarka zrobiła mi jeszcze usg takie dłuższe, no i stwierdziła że jeśli bardzo chce to może mnie położyć na oddziale ale to tylko po to żeby jutro rano mnie znowu podpiąć pod ktg a jak nie chce to mam się jutro zgłosić jeszcze kontrolne do poradni(wczoraj moja gin mi dała skierowanie ale powiedziała że jak ktg wyjdzie dobrze i na ip nie będą widzieli przeciwwskazań to żebym poszła do domku). Ehh trochę mi się nogi miękkie zrobiły po tym pierwszym badaniu i tekście lekarki jutro mam zjeść porządne śniadanie i dużo pić i tak się stawić na ktg. Dziś oczywiście pojechałam z pustym zoladkiem bo rano nie mogłam nic przełknąć.