reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To super wyczekana...ja mam termin na 23.09 też dziewczynka
Oj na początku to szok był bo ciąża była niespodziewana ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wszyscy się cieszą że właśnie będzie dziewczynka bo to pierwsza wnuczka od strony teściowej ;) A to moja córcia
IMG_20180730_115125.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_115125.jpg
    IMG_20180730_115125.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 436
reklama
Dzięki dzięki...nie przekonasz mniew tym roku była epidemia grypy i placówki.szkolno przedszkolne funkcjonowałyjeszcze tylko dziadoska ospa panuje i niestety nie złapała a znając Nasze szczęście to za chwilę złapie

A ja przerzucam naszykowane rzeczy dla mnie do walizki mamy .
Tamtum rosa
Laktator(gdyby się przydał)
2 ręczniki
3koszule (1 do porodu , dwie do karmienia)
Klapki
Majtki siateczkowe
Podklady higieniczne i poporodowe
Kosmetyczka
Szlafrok
Papier
Bielizna i biustonosze do karmienia.
Wkładki do stanika.

Coś byście jeszcze dodały , po za dokumentami , ładowarka ?
W kosmetyczce wszystko jest tak jak płyn do higieny , mydło,szampon. Wszystko w pojemniczkach 100ml :)
Od rana mi nie dobrze. Powstrzymuje się ,żeby nie rzygać... Jeszcze dzień i u nas ma się ochłodzić. Czekam na sobotę z tęsknotą.
A dla dzidzi kosmetyki? a tantum rosa po co ? maść na brodawki Puralen czy jakoś tak.

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na wrzesień, ja mam termin na 30 ale czuję że wykluje się wcześniej, trochę późno tutaj zaglądam ale jakoś tak wyszło. Ogólnie mamą zostanę po raz 3, mam 2 synów 15 i 9 lat, teraz spodziewam się córeczki Julii ☺️
też mam ten termin :) witaj:) ja czekam za pierwszym synem :)

Do góry