reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też nie rodze właśnie zaczyna się moja ulubiona pora dnia czyli wieczór i nocka znowu nieprzespana, zgaga mnie będzie zbijać, tlenu nie będę mogła łapać i toaletę będę zwiedzać parensacie razy szlak szlak i jeszcze ta wkurwiajaca pogoda na jutro macie fotkę no matko jedyna u mnie najgorecej nie dam rady znowu kisic się w domu wszystko mnie wkurz
Ale jutro to podobno ostatni dzień takich upałów, później ochłodzenie :)

reklama
Ja też dziś babcię odwiedzilam. Podróż 45min autem to była katorga..młody maltretowal mi zebra cała drogę . Ledwo wysiedzialam ..

Mąż z kolei właśnie nastawia szósty balon z winem [emoji16]nie wiem kto to będzie pił hehe
A To ja mam babcię zaraz obok , 5 minut drogi i jestem :) wcześniej jeździłam rowerem bo to przyjemność polnymi drogami ale teraz już się boję .

E tam i tak mało piszemy bo najaktywniejsze przystopowaly :)
Tez prawda mimo to jak wcjodze dwa razy dziennie to jest co czytac ;)
Ale ja Was moge czytac i czytac ;)
Ale nie zawwsze mam wene na to zeby odpisywać. Dzis mi nogi do d...y wchodza...a plecy nie wiem gdzie. Jeszcze maz mnie wkur..iaaa bo inaczej tego nazwac nie mozna....

Tez prawda mimo to jak wcjodze dwa razy dziennie to jest co czytac ;)
Ale ja Was moge czytac i czytac ;)
Ale nie zawwsze mam wene na to zeby odpisywać. Dzis mi nogi do d...y wchodza...a plecy nie wiem gdzie. Jeszcze maz mnie wkur..iaaa bo inaczej tego nazwac nie mozna....

A to co robi ? Jeśli można spytać ? Ja ostatnio nie mogę się wbić w temat ale to z racji sytuacji :)

Dziewczyny moje ostatnio samopoczucie jest tak dobijajace że dosłownym marzę aby urodzić zdrowe dziecko, wyspać się wkoncu na brzuchu bez zgagi i wstawania w nocy do kibla!!!! Nosz czy ja dużo wymagam??? Jeszcze chve 20 stopni a najlepiej zasnąć i obudzić się 17.09 kuźwa Mac, nawet mi się urodzin córka nie chce robić ale robię bo chce im radość sprawić! 15 września mam jeszcze wesele siostry już pierdole te wesele idę zjeść obiad i spadam do domu spać nie kupuje żadnego stroju, nie idę do fryzjera ani się malować coś tam sama zrobię no nic mo się nie chve nic

A To ja mam babcię zaraz obok , 5 minut drogi i jestem :) wcześniej jeździłam rowerem bo to przyjemność polnymi drogami ale teraz już się boję .
Moja babcia sobie teraz sprawila rower z silniczkiem elektrycznym . Kurde taka chęć miałam żeby się przejechać ale też się boję bo taka slamazarna jestem w tej ciąży, że na bank bym glebę zaliczyła [emoji6]

reklama
Do góry