M
Mar1
Gość
Ja tam nie rodzę, ale szans nadgonić Wasze posty nie mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiaczek89 gratuluje synusia )
MY dziś ze starszym byliśmy w odwiedzinach u 4 tyg Marcelinki ...młody się zakochał karmił..cirkawe czy z siostrą też tak będzie ))
udało mi się jeszcze do kosza dziś kokon upolować
Ja nie ale bym chciała ;p byłam u babci bo to ostatnie chwile kiedy mogę na spokojnie posiedzieć i pogadać o pierdołachCo to wszystkie rodzą czy jak że tak pusto?
Mój jeszcze pracuje, a marzy mi się masaż każdej części ciałapewnie drzemki lub podwieczorki z mezami i moze masaże
Mój też w robocieMój jeszcze pracuje, a marzy mi się masaż każdej części ciała
Ja też dziś babcię odwiedzilam. Podróż 45min autem to była katorga..młody maltretowal mi zebra cała drogę . Ledwo wysiedzialam ..Ja nie ale bym chciała ;p byłam u babci bo to ostatnie chwile kiedy mogę na spokojnie posiedzieć i pogadać o pierdołach
@martabunia czyżby mój sen się spełnił , rodzisz ?
Popieram !Ja tam nie rodzę, ale szans nadgonić Wasze posty nie mam.
Popieram !