reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A mnie się nie podoba, że znowu na weekend ma być ochłodzenie. Żal mi tych, którzy normalnie pracują, a później w weekend zamiast korzystać z pogody to właśnie nie mogą.

reklama
Mnie mało bo mam chłopa w domu.
Byliśmy dzisiaj od rana w mieście. Ja w laboratorium byłam. Zrobiłam dodatkowo ten wynik na HIV i odebrałam na papierku swoją grupę krwi, na tym nowym druczku.
Lumpa też zahaczyłam. Dla siebie koszulkę na ramiączka nabyłam i sukienkę na te ostatnie 3 tygodnie ;) a i oczywiście jakieś bodziaki też się zawinęły od koszyka. I super sweterek na wiosnę z króliczkiem. Wyschnie to cykne zdjęcie.
A popołudniu byliśmy z chłopcami w kinie na Iniemamocni 2.
Potem małe zakupy w Tesco.
Musiałam kupić chłopcom spodnie na rozpoczęcie roku. Młodszy sobie plecak do przedszkola wybrał a dla klusi 3pak koszulek na 68. W drodze powrotnej do domu na pizzę wjechaliśmy.

Wieczorem zrobiliśmy ognisko.
Teraz już chłopcy do spania się szykują.
Chłop zmienia kaloryfer w sypialni.
A ja CSI :p patrzę
Ja zabójcze umysły a Miki w kanał się pcha. Klasyka na wieczór

Byliśmy dzisiaj od rana w mieście. Ja w laboratorium byłam. Zrobiłam dodatkowo ten wynik na HIV i odebrałam na papierku swoją grupę krwi, na tym nowym druczku.
Lumpa też zahaczyłam. Dla siebie koszulkę na ramiączka nabyłam i sukienkę na te ostatnie 3 tygodnie ;) a i oczywiście jakieś bodziaki też się zawinęły od koszyka. I super sweterek na wiosnę z króliczkiem. Wyschnie to cykne zdjęcie.
Musiałam kupić chłopcom spodnie na rozpoczęcie roku. Młodszy sobie plecak do przedszkola wybrał a dla klusi 3pak koszulek na 68. W drodze powrotnej do domu na pizzę wjechaliśmy.

Fajny , rodzinny dzień mieliście :)

reklama

Po tym co napisałaś to już się zmeczylam a co dopiero miałabym wykonać te wszystkie czynności dziś.....

Do góry