reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny moje ostatnio samopoczucie jest tak dobijajace że dosłownym marzę aby urodzić zdrowe dziecko, wyspać się wkoncu na brzuchu bez zgagi i wstawania w nocy do kibla!!!! Nosz czy ja dużo wymagam??? Jeszcze chve 20 stopni a najlepiej zasnąć i obudzić się 17.09 kuźwa Mac, nawet mi się urodzin córka nie chce robić ale robię bo chce im radość sprawić! 15 września mam jeszcze wesele siostry już pierdole te wesele idę zjeść obiad i spadam do domu spać nie kupuje żadnego stroju, nie idę do fryzjera ani się malować coś tam sama zrobię no nic mo się nie chve nic
My na wesele mieliśmy iść w ten weekend ale odpuszczamy bo ja już się nie nadaje na takie imprezy. Z resztą trzeba by kiecke kupować itp

reklama
Dziewczyny moje ostatnio samopoczucie jest tak dobijajace że dosłownym marzę aby urodzić zdrowe dziecko, wyspać się wkoncu na brzuchu bez zgagi i wstawania w nocy do kibla!!!! Nosz czy ja dużo wymagam??? Jeszcze chve 20 stopni a najlepiej zasnąć i obudzić się 17.09 kuźwa Mac, nawet mi się urodzin córka nie chce robić ale robię bo chce im radość sprawić! 15 września mam jeszcze wesele siostry już pierdole te wesele idę zjeść obiad i spadam do domu spać nie kupuje żadnego stroju, nie idę do fryzjera ani się malować coś tam sama zrobię no nic mo się nie chve nic
Ja też marzę o 20 stopniach i o tym żeby malutki urodził się zdrowy i bez żadnych komplikacji .
No urodziny córciom musisz wyprawić , będą miały radość :)

A to co robi ? Jeśli można spytać ? Ja ostatnio nie mogę się wbić w temat ale to z racji sytuacji :)

No raczej nie ma sie co dziwic ;) Slodziak potrzebuje mamy ;)
Biegam za nim od poludnia wstalam rano pozalatwiac sprawy oczywiscie sama bo on spal po nocce. Sprzatam za nim bo maluje pokoj. Pomagam jego matce ile moge a on i tak potrafi odpyszczyc do mnei z wyrzutami.
Okej jest po nocce caly dzien malowal ale ja tez mam granice...

Dopada i Ciebie ... a tak Ci zazdrościłam energii ... przykro mi. Już niedługo, wytrzymasz ...

Ja też nie rodze właśnie zaczyna się moja ulubiona pora dnia czyli wieczór i nocka znowu nieprzespana, zgaga mnie będzie zbijać, tlenu nie będę mogła łapać i toaletę będę zwiedzać parensacie razy szlak szlak i jeszcze ta wkurwiajaca pogoda na jutro macie fotkę no matko jedyna u mnie najgorecej nie dam rady znowu kisic się w domu wszystko mnie wkurz
W piątek u mnie ma być 32 więc zejdę...

No raczej nie ma sie co dziwic ;) Slodziak potrzebuje mamy ;)
Biegam za nim od poludnia wstalam rano pozalatwiac sprawy oczywiscie sama bo on spal po nocce. Sprzatam za nim bo maluje pokoj. Pomagam jego matce ile moge a on i tak potrafi odpyszczyc do mnei z wyrzutami.
Okej jest po nocce caly dzien malowal ale ja tez mam granice...

Chyba każdy je ma :( no faceci potrafią czasem sprawić przykrość i nic w tym nie widza złego

W piątek u mnie ma być 32 więc zejdę...
U mnie dość optymistyczne prognozy, także jakoś trzeba przetrwać tylko 2 dni a później ochłodzenie [emoji16][emoji16]
Screenshot_20180822-210341_Google.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180822-210341_Google.jpg
    Screenshot_20180822-210341_Google.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Do góry