Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i modlitwy. Przyznam szczerze że ja z tych raczej mało wierzących ale też się modliłam jak jeszcze mnie zszywali bo czułam że jest coś nie tak. Rodziłam sn bez oksytocyny jedynie ten gaz mi podali co niby trochę ból usnieza ale to jak dla mnie ściema. Bardziej chodzi chyba o to prawidłowe oddychanie . Krocze pozwoliłam naciąć bo główka była duża ale położna była bardzo wyrozumiała i powiem że naciela mnie minimalnie . Normalnie mogę sobie na dupie usiąść nie to co ostatnio. Ja już spakowana czekam na obchód i wypis. O 13 mamy być w Katowicach to coś będziemy wiedzieć telefonicznie powiedziano nam tylko że żyje nic więcej bo nie mogą.
reklama
helenka_22
Fanka BB :)
ja mam szary wozek i chce uszyc taki bawełniany wklad do gondoli, ale nie potrafię sie zdecydować na kolor i wzór materiałuZeby optymistycznie zaczac poniedzialek chcialam sie pochwalic, ze moze od 2 w nocy, ale spalam i nie mialam skorczy brzucha (tylko rano prawej lydki ).
A to nasza bryka- mielismy dylemat kolorystyczny: szary czy granatowy. Zdjecie nie do konca oddaje kolor- jest ciemny, a dol czarny. Skladanie i rozkladanie tego wozka jest rzeczywiscie bardzo proste. StarAnia-dzieki za porady. Zobacz załącznik 889845 Troche nie podoba mi sie granatowe wnetrze. Co bedziecie wkladaly do gondoli na spacery? Przescieradelko, pieluche? Kocyk? Cos jeszcze?
Juz go wietrze z oparow nowosci .
moze latwiej bym miala jakbym wiedziala jaka płeć ma mo lokator, ale nie.....wiem że ma ładną pupcie
majapszczolka242
Hej wczorajszy dzień był rzeczywiście bardzo trudny... @Efka19840 caly czas o was myśle i modlę się za Was.
Dziś i ja rano stanelam na wadze... +15,5kg... To chyba jestem rekordzistka.
Mi GBS robili w 32 tygodniu w szpitalu. W 36 tygodniu pobral mój ginekolog jeszcze raz. Więc chyba jest tak jak mówi @SrarAnia - ważność 4 tygodnie.
Dobrego dnia
Mi GBS robili w 32 tygodniu w szpitalu. W 36 tygodniu pobral mój ginekolog jeszcze raz. Więc chyba jest tak jak mówi @SrarAnia - ważność 4 tygodnie.
Dobrego dnia
Adell1994
Ja mam zamiar chodzić w leginsach jak będzie tak chłodniej koszulki mam takie na ramiączkach moje ulubione z New Yorkera po 12 zł i przed ciążą w nich chodziłam i teraz jeszcze zakrywają brzuch chociaż też już mam ogromny . Dopiero po zdjęciach widzę jaki jest duży .Ładnie napisane..
ja też ubraniowo bardziej przygotowana na lato niż jesień. Ale jakieś leginsy mam nadzieję wciągnąć jeszcze.. do tych sukienek które też się robią za małe
Ale brzuch uważam że jest wielki..
Adell1994
Ja 13 więc bliskoHej wczorajszy dzień był rzeczywiście bardzo trudny... @Efka19840 caly czas o was myśle i modlę się za Was.
Dobrego dnia
Wzajemnie , dobrego dnia
helenka_22
oj moj to i w pracy ma sajgon przez tego kolege co go zostawia i jedzie za granice.......To super że się udało..
Mężowi odpuść.. dla nich ciąża to też nie łatwy okres..
i nie ma szans na urlop jak planowalismy na czas porodu szpitala i po....
nie dziwie sie mu...ale...
ode mnie sie wymaga a ja od niego mam nie wymagac???umowa byla.....wiec wiesz tak lekko przymkne oko ale jak sie nazbiera.......szkoda ze SN nie moge urodzic to bym se wykrzyczala cala złość i takie tam inne bolączki
Adell1994
A odnośnie zdjęć @dareczka1994 była wczoraj sesja ?
D
Deleted member 178444
Gość
Prześcieradełko mam do gondoli i pewnie jakiś kocyk/pielucha zawsze będzie, także się rozjaśni no i to dziecko ma przyciągać uwagę, a nie wystrój wnętrza wózka [emoji14]Zeby optymistycznie zaczac poniedzialek chcialam sie pochwalic, ze moze od 2 w nocy, ale spalam i nie mialam skorczy brzucha (tylko rano prawej lydki ).
A to nasza bryka- mielismy dylemat kolorystyczny: szary czy granatowy. Zdjecie nie do konca oddaje kolor- jest ciemny, a dol czarny. Skladanie i rozkladanie tego wozka jest rzeczywiscie bardzo proste. StarAnia-dzieki za porady. Zobacz załącznik 889845 Troche nie podoba mi sie granatowe wnetrze. Co bedziecie wkladaly do gondoli na spacery? Przescieradelko, pieluche? Kocyk? Cos jeszcze?
Juz go wietrze z oparow nowosci .
Zapomniałam Wam napisać. Nie wiem ile osób ma tutaj fotelik cybex aton M lub aton M i-size z bazą, ale coś mi mignelo, że się trafiał. Dziewczynom na prywatnym wątku wysłałam taki handmade instruktaż montażu ze zdjęciami i informacjami na co zwrócić uwagę - chcecie też?
reklama
Mama7
oj moj to i w pracy ma sajgon przez tego kolege co go zostawia i jedzie za granice.......
i nie ma szans na urlop jak planowalismy na czas porodu szpitala i po....
nie dziwie sie mu...ale...
ode mnie sie wymaga a ja od niego mam nie wymagac???umowa byla.....wiec wiesz tak lekko przymkne oko ale jak sie nazbiera.......szkoda ze SN nie moge urodzic to bym se wykrzyczala cala złość i takie tam inne bolączki
Ściskam.. nie wyobrażam sobie aby mojego m nie było.. jesteś silna kobietą.. podziwiam