KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Może musiałaś mega wyluzować..
U nas pyklo jak wyluzowalismy. Bawiliśmy się i nie myśleliśmy o planie. To jest najlepsza recepta i ciagle działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może musiałaś mega wyluzować..
Ja sie strasznie poce, niby chlodniej i otwarte okno cala noc, a mi i tak goraco. W dzien zreszta tez mi goraco i nawet pytam meza i syna czy im tez, a oni, ze nie wlasnie przyszedl kurier z prezentem od nowonarodzonego braciszka dla starszaka, chcemy po powrocie ze szpitala mu dac na zapoznanie i takie troche "przekupstwo", zeby wiedzial, ze nowy brat jest fajny
O kobieto!! Jak dobrze że napidalas o tym przekupnym prezencie. Całkiem o tym zapomniałam!!Ja sie strasznie poce, niby chlodniej i otwarte okno cala noc, a mi i tak goraco. W dzien zreszta tez mi goraco i nawet pytam meza i syna czy im tez, a oni, ze nie wlasnie przyszedl kurier z prezentem od nowonarodzonego braciszka dla starszaka, chcemy po powrocie ze szpitala mu dac na zapoznanie i takie troche "przekupstwo", zeby wiedzial, ze nowy brat jest fajny
No u nas tez wie, ze to my kupimy, tez w takie rzeczy nie wierzy moj tez ma juz 6,5 roku ale powiemy, ze to od brata tak jak on idac do kogos np. Na urodziny daje od siebie, a to my kupujemy. Mam nadzieje, ze w zamian za to bedzie sie chetnie dzielil chociazby swoimi maskotkami. A kupilismy playmobil piramide, bo kiedys taka chcial i ogolnie zeby mial jakies pocieszenie, ze przestal byc jedynakiemA co kupiliscie?
Też nad tym myślałam, ale D jest już świadomy i wie, że siostra nie ma jak mu cokolwiek kupić.. I tak myślę nad tym?
U mnie wszystkie babeczki mówią na pewno syn bo urody Ci nie odebrało ! A tu dziewczynka , a na dowód mam zdjęcie pipki [emoji16]Brednie z tymi zabobonami. U mnie będzie syn, a słodkie mogłabym jeść na kilogramy. Może to jednak szczęście w nieszczesciu , że mam ta cukrzyce bo gdybym zarla tyle słodyczy to już pewnie bym się toczyła [emoji16]
Najważniejsze że wszystko w porządku , same dobre wiadomościHej, właśnie was doczytałam, my wczoraj w biegu jak zawsze, żadnego prasowania oczywiście nie zrobiłam
Po wizycie okej :-) mały główkowo ułożony szyjka długa zamknięta , mogę dalej skakać 2200 wazy, czyli akurat. Lekarz mówi, że bije tak na 3500 i mówi, że dobrze, bo po co mi więcej pchać magnez mam dalej brac, następna wizyta 11 września, to będzie tak 37 tydzień i wtedy gbs do pobrania. I mówi, że wtedy tez o porodzie porozmawiamy, żebym za wcześnie do szpitala nie pojechała i w ogole. Fotki nie mam, bo maluch do mojego kręgosłupa przytulony twarzyczka:-)
Spontanicznie wczoraj odebraliśmy wozek, bazę i fotelik :-) mój S.wczoraj o 23 składał ten wózek, ale dobrze, bo teraz stoi i się wietrzy, bo ma taki specyficzny zapach.
Dzisiaj przychodzi szafa, nie wiem, kiedy będzie złożona, ale mam nadzieję, że szybko, bo mam dosyć wszędzie tych kartonów.
No to super.Hej, właśnie was doczytałam, my wczoraj w biegu jak zawsze, żadnego prasowania oczywiście nie zrobiłam
Po wizycie okej :-) mały główkowo ułożony szyjka długa zamknięta , mogę dalej skakać 2200 wazy, czyli akurat. Lekarz mówi, że bije tak na 3500 i mówi, że dobrze, bo po co mi więcej pchać magnez mam dalej brac, następna wizyta 11 września, to będzie tak 37 tydzień i wtedy gbs do pobrania. I mówi, że wtedy tez o porodzie porozmawiamy, żebym za wcześnie do szpitala nie pojechała i w ogole. Fotki nie mam, bo maluch do mojego kręgosłupa przytulony twarzyczka:-)
Spontanicznie wczoraj odebraliśmy wozek, bazę i fotelik :-) mój S.wczoraj o 23 składał ten wózek, ale dobrze, bo teraz stoi i się wietrzy, bo ma taki specyficzny zapach.
Dzisiaj przychodzi szafa, nie wiem, kiedy będzie złożona, ale mam nadzieję, że szybko, bo mam dosyć wszędzie tych kartonów.
My też praktykujemy ten zwyczaj.Ja sie strasznie poce, niby chlodniej i otwarte okno cala noc, a mi i tak goraco. W dzien zreszta tez mi goraco i nawet pytam meza i syna czy im tez, a oni, ze nie wlasnie przyszedl kurier z prezentem od nowonarodzonego braciszka dla starszaka, chcemy po powrocie ze szpitala mu dac na zapoznanie i takie troche "przekupstwo", zeby wiedzial, ze nowy brat jest fajny
Ja nie Ania ale zaliczyliśmy takowe jak weszły na rynek i POLECAM szybciej uczą się równowagi potem na normalnym.@StarAnia ekspertko nasza... Czy Ty się orientujesz w temacie rowerków biegowych?