reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ja po wizycie moja Natalia waży 2450g nie jest jakaś ogromna położna mówi że 3 kg będzie miała. Zdenerwowałem się jedynie na pomiar kości udowych bo 2 tygodnie temu miałam mierzone i były okej a teraz wygląda na to że nie urosły ..... oj te usg siwe włosy przez nie można dostać. No ale ona mówiła że może źle coś zmierzyła bo już jest wysoka ciąża i nie łatwo już zmierzyć... Ale główka i brzuszek mieszczą się w 50 centylach a nogi w 5 centylach.. no zdenerwowalam się tylko . Ahhh . Wizyty będę miała co tydzień tylko że bez usg może to i lepiej . A i hemoglobine mi poszła do góry więc też dobrze . To na tyle [emoji4]
Kasia możesz powiedzieć, który to dokładnie tydzień i dzień? :)

Dołączam sie do grona dziś nie rodzacych :p
Dziewczyny tak mnie dziś rano bolaly kolana... Tak, KOLANA!! Musiałam wstać i he rozchodzić bo nie dałabym rady... Ciekawe czym jeszcze zaskoczy mnie ta ciąża :D

Załączniki

• DSC_2218.JPG
    DSC_2218.JPG
    824,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry