reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

ja nie mam monitora ale za to kupiłam nianię i do reklamacji nie działa... :/

ja dziś też słaba,
wyprawkę dla 2 klasisty zrobiła w lipcu poprosiłam Panią zeby mi wczesniej dała listę wszystko popodpisywał i z głowy ;-)
młodszy ma 28 tylko spotkanie integracyjne ...

ja nie narzekałam w ciazy ale dzis mam już dość..czuje się jak słonica, niewyspana, z młodściami i krzyż napitala...

reklama
Do Jeleniej Góry chodzę do lekarza i tam w szpitalu będę rodzic hihi robię zakupy, mam teściowa itp

Mój tato jest z Cieplic. Ogólnie uwielbiam to miasto:) piękne widoki... z dzieciństwa to pamietam działkę dziadków z widokiem na Śnieżkę [emoji7][emoji7][emoji7]

Teraz mam tam taty siostry i kuzynki w tym jedna mieszka w Piechowicach, to byłam tam w czerwcu u niej :)

Zazdroszczę Ci, że tak ładnie tam mieszkasz :):)

Teraz czytałam na innym forum że dziewczyna wychodziły krótkie kości udowe o 3 tygodnie a dziecko urodziło się z długimi nogami . Ciągle nie daje mi to spokoju i próbuje się pocieszać [emoji847] mojego T rodzina nie należy do wysokich on sam ma 168 a ja 173 . Więc może córeczka też wysoką nie będzie. [emoji41][emoji39]
U mnie od początku kości udowe są krótsze o 2 tyg ale lekarz mówi, że takie wahania są normalne i żeby się nie przejmować :) my też oboje niewysocy więc nie denerwuje się tym :)

reklama
Dziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania

Morfina i aż mi oczy łzami podeszły...
Bidulko:( My tu sobie takie lekkie tematy a Ty tam tak cierpisz :(
Oby już niedługo

Do góry