reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej Ho!
Jakby co to nie rodzę - sprzatam chatę ;) stary się sypnął, ze mnie nie puknie, bo ma wrażenie, że młodego po głowie będzie pukał i znajomość anatomii nie jest w stanie mu naprawić głowy w tym względzie. Bu :( niech do kubeczka zrobi, wszak mi jego sperma potrzebna! [emoji14]

Trzymać się tam dzielnie, te niedonoszone. A te donoszone rodzić :)

Katarzynacarmen nie denerwuj się, u mnie powiedziała skolei że z obwodu głowy ciąża starsza i też zaraz myśli kurde wielka głowę ma czy co.... ja zapisałam się wstępnie na jesZcze jedno usg do innego lekarza na następny poniedziałek. Będę wtedy ok 38tc. Nie wiem czy trzymać się terminu z miesiączki czy z tego usg że starsza głowa o ok tydzień dwa.... muszę to chyba wyposrodkowac :/
Dlatego lepiej by było żeby nie robić tych usg już później bo się nic nie sprawdza. Już sama nie wiem co mam myśleć skoro inna kobieta mi zrobiła usg i było dobrze 2 tyg temu a teraz wychodzi że kości są na tym samym miejscu gdzie to jest nie możliwe . .. lepiej będę się nie martwić bo to i tak mi nic nie da. Już nie chce żadnych usg za 4 tyg spotkanie z moja córeczka. [emoji307]

Teraz czytałam na innym forum że dziewczyna wychodziły krótkie kości udowe o 3 tygodnie a dziecko urodziło się z długimi nogami . Ciągle nie daje mi to spokoju i próbuje się pocieszać [emoji847] mojego T rodzina nie należy do wysokich on sam ma 168 a ja 173 . Więc może córeczka też wysoką nie będzie. [emoji41][emoji39]

Dlatego lepiej by było żeby nie robić tych usg już później bo się nic nie sprawdza. Już sama nie wiem co mam myśleć skoro inna kobieta mi zrobiła usg i było dobrze 2 tyg temu a teraz wychodzi że kości są na tym samym miejscu gdzie to jest nie możliwe . .. lepiej będę się nie martwić bo to i tak mi nic nie da. Już nie chce żadnych usg za 4 tyg spotkanie z moja córeczka. [emoji307]

Nie denerwuj sie, ja mialam w zeszlym tygodniu usg w poniedzialek w szpitalu, na ktorym wyszlo ze mlody ma ponad 2400 i jakies tam wymiary, a w piatek u mojej doktor ze ma 2380 i mniejsze wymiary, ale sama tez mowila, ze ciezko go zlapac, bo sie wierci no i to nie mozliwe zeby zmalal [emoji5]
Wszystko jest na pewno w porzadku, to tylko sprzęt, ktory ma granice bledu :)

Teraz czytałam na innym forum że dziewczyna wychodziły krótkie kości udowe o 3 tygodnie a dziecko urodziło się z długimi nogami . Ciągle nie daje mi to spokoju i próbuje się pocieszać [emoji847] mojego T rodzina nie należy do wysokich on sam ma 168 a ja 173 . Więc może córeczka też wysoką nie będzie. [emoji41][emoji39]
Nie przejmuj się, moja córa na usg też miała zawsze krótsze kości udowe, a urodziła się mega proporcjonalna, a teraz wyrasta z niej długonoga blondynka ;)

Dziewczyny powie wam tak pieprze ten upał i te lato już a wyprawka szkolna z brzuchem dała mi dziś popalić pierdoly do pisania i zeszyty itp kupiłam ale butów na wf nie i innych rzeczy wale to nie mam dosłownie sił kasy wydawać!!!! Połowę rzeczy nie załatwiłam nawet odkurzacza nie zawiozlam do naprawy tak dało mi w kość, u lekarza z laskami średnio jestem zadowolona w ogóle do dupy ale nawet nie mam sił się tym wszystkim przyjmować wkoncu dostaliśmy do domu pozamykalam rolety, zjedliśmy gołąbki i wkoncu leżę przy wiatraku, zimnej wodzie, zimnym arbuzie i truskawkach!!!! Chyba musiałabym być walnięta aby z domu już dziś wychodzic Hehe dobra powieszenia tylko pranie a jutro w planie mam jechać do mamy i tam was będę witać cały dzień z pozycji leżącej........ Ufff

IMG_7126.JPG

nie jest letko![emoji28][emoji23]

Załączniki

• IMG_7126.JPG
    IMG_7126.JPG
    402 KB · Wyświetleń: 379
Hej Ho!
Jakby co to nie rodzę - sprzatam chatę ;) stary się sypnął, ze mnie nie puknie, bo ma wrażenie, że młodego po głowie będzie pukał i znajomość anatomii nie jest w stanie mu naprawić głowy w tym względzie. Bu :( niech do kubeczka zrobi, wszak mi jego sperma potrzebna! [emoji14]

Trzymać się tam dzielnie, te niedonoszone. A te donoszone rodzić :)
Mój to samo. Powiedział, że boi się, że zrobi krzywdę. Mimo, że jest ratownikiem i pielęgniarzem to nie podziałało na niego to, że parę warstw jednak dzieli to dzidecko od pochwy

reklama
Moja kuzynka z Jeleniej Gory 5 lat temu brała ślub w ostatni weekend października. Było tsk ciepło ze gole nogi i gole ręce spokojnie. A w nocy się siedziało na tarasie bo było tak fajnie. A to późno i do tego góry.

A teraz będą dwie pory roku, zimno i ciepło.
Wiosny już dawno nie było - z kurtek zimowych w krótki rękawek ostatnio tak kilka lat z rzędu
Do Jeleniej Góry chodzę do lekarza i tam w szpitalu będę rodzic hihi robię zakupy, mam teściowa itp

Do góry