JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ostatni tydzień ma bardzo często a wcześniej raz dziennie i nawet nie wiem kiedy pierwszy raz poczułam czkawkę że to czkawka chyba w 24 tcA od kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatni tydzień ma bardzo często a wcześniej raz dziennie i nawet nie wiem kiedy pierwszy raz poczułam czkawkę że to czkawka chyba w 24 tcA od kiedy?
A czemu powinno być 8 dni wcześniej?Jestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
Ja mam termin z om na 09.09 a z pierwszego USG na 6.09 a termin cesarki mam ustalony na 4.09, no ale jakby coś zaczęło się dziać to przecież zrobią cesarkeJestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
Jestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
A idź takie upału i kobiety w ciąży nie przepuścić serio to trzeba być już chamem, chociaż ja u diabetologa miałam sytuację ubrałam luźną koszule (bodajże był wtedy 6 miesiąc) a babcia że mnie nie przepuścić bo w konstytucji napisali że puszcza się kobiety tylko z widoczną ciąża a ja wyglądam jakbym się najadła... Słyszała to wszystko pielęgniarka i wyszła sama i poprosiła mnie do środka bez kolejkiOPSu nie załatwiłam bo "we wtorki od 8 do 12" kolejki jakby za PRLu srajtasiem rzucili... Oczywiście brzuch jak dynia na Halloween nikogo nie skłania do przepuszczenia w kolejce... Podjadę jutro rano przed otwarciem... szczególnie że tylko po rodzinne bo 500+ przez bank 300+ też...
Za to załatwiłam ostatni papier w związku ze zmianą szkoły Bartka.
Zrobiłam zakupy.
Mężowi flaki (bo on lubi a ja nie)
No i za godzinę hajda do tego Józefowa... spać mi się chce jak nie wiem co...
Za to skurcze ustały...
Tak mi powiedziala ta lekarka, ze najbezpiecznie dla matki i dla dziecka jest 8 dni wczesniej i tak chciala mnie zapisac a nie ma miejsc i mnie zapisala na termin. Pozniej jest ryzyko ze samo sie zacznie i wtedy mam przyjechac, ale dla mnie to jest niekomfortowe i dla nich tez ze na cito musza szykowac sale itd.A czemu powinno być 8 dni wcześniej?
Ja mam termin na 5 i na 5 mam wyznaczona cc :/ dzwonilam na brodno i tam po 38 tyg trzrba sie zglosic i wyznaczaja termin wtedy dopiero, wczesniej nie :/Ja mam termin z om na 09.09 a z pierwszego USG na 6.09 a termin cesarki mam ustalony na 4.09, no ale jakby coś zaczęło się dziać to przecież zrobią cesarke
Ja powiem ci że jakoś czuję że nie dotrzymam do 4 wrześniaJa mam termin na 5 i na 5 mam wyznaczona cc :/ dzwonilam na brodno i tam po 38 tyg trzrba sie zglosic i wyznaczaja termin wtedy dopiero, wczesniej nie :/