D
Deleted member 181710
Gość
Mnie przywiezie chłop. A jakby nie zdążył (taaaaa jasne, akurat mi się uda i urodzę sama z siebie w jeden dzień, ha ale pomarzyć wolno) to pewnie moja mama.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak
A najprostsze rozwiązanie -tesc z drugim autem nie przyszło mi do głowy ha ha ha
Durna cipa się martwi jakby było czym he he
Sieczka w głowie nie mozg
Właśnie z nim rozmawiałamHelenka nie mow o sobie tak brzydko miałam Cię pytać czy masz kogoś innego żeby zawiózł/ przywiózł. Ale widziałam ze masz tak jak ja i uwielbiasz sobie radzic sama. No i fajnie. Dziadek Ci dzidzie wniesie do autka i do domu , Ty przez drogę odpoczniesz troszkę...wszystko cacy !
Właśnie z nim rozmawiałam
He he
Deklaruje się nawet przyjechać codziennie rano 15km w jedną stronę, ok 6:30 żeby starsze panny do szkoły przypilnować. Żeby się wybraly do szkoły.
A najlepsze że moja siostra obok mieszka....i jak ją o to proszę to jest tak wielką łaską....
Ale raczej na szkolne dni pójdą do mojej mamy....bo bus spód domu zabierze i przywiezie.....
Wczoraj zamówione, dziś paczka u mnie
Mniam mniam