reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Idę do kina, póki mam jeszcze do października ta kartę unlimited bo później z dziecko gorzej będzie. Ale ogólnie i ze mną coś lekko nie tak, bo w nocy na siku co godzinę wstawałam tak teraz jak idę czuje jakby dziecko waliło mi w dol ze aż zaciskam nogi by nie wypadło... raz to chyba tak walnęło, że aż się schyliłam.
Ale jak siedzę to luz, tylko jak chodzę to się dzieje
Ja nie wytrzymała bym 30 min w kinie bez siku [emoji14]
A ja znowu w ciąży nie mogę patrzeć na arbuza [emoji33]

reklama
Kobitki a takie pytanko co bierzecie do porodu do picia ? Wodę to wiem ale ktoś coś mówił o jakiś napojach izotonicznych czy jakoś tak a ja wogole ciemna bo tego nie używam
Ja kupiłam dwie butelki wody takiej dla biegaczy ale zdjęłam nalepki z niej żeby czasem nikt nie dowalił się na porodówce że rzekomo ''nie wolno bo nie'' a jak już to że ma być czysta woda a nie jakieś dopalacze

Cześć dziewczyny! Ja jak zwykle po przerwie. Podczytuję Was i kiedy widzę, że pojawiły się pierwsze dzieciaczki, to mi się włącza: a ja na pewno będę ostatnia [emoji57] [emoji6] (bo moje pierwsze sn wywoływane jakoś w 42 tyg, a cc po ukończonym 39tc), objawów w sumie żadnych. No może raz przed cc myślałam, że rodzę, ale fałszywy alarm.
Ale dziś od rana jakieś dziwne bóle. Że skurcze. Nie, że regularne, ale bolesne aż niepokój czuję. Niby pewnie Braxtona Hicksa, ale [emoji15]
No i jeszcze jedno: czy wszystkie wasze dzieci mają czkawkę? Bo mój jeszcze nigdy, chyba że kiedy śpię [emoji6] A wiem, że to dobry objaw, w poprzednich ciążach występował.
Dziś jakoś końcówka 34tyg.

Cześć dziewczyny! Ja jak zwykle po przerwie. Podczytuję Was i kiedy widzę, że pojawiły się pierwsze dzieciaczki, to mi się włącza: a ja na pewno będę ostatnia [emoji57] [emoji6] (bo moje pierwsze sn wywoływane jakoś w 42 tyg, a cc po ukończonym 39tc), objawów w sumie żadnych. No może raz przed cc myślałam, że rodzę, ale fałszywy alarm.
Ale dziś od rana jakieś dziwne bóle. Że skurcze. Nie, że regularne, ale bolesne aż niepokój czuję. Niby pewnie Braxtona Hicksa, ale [emoji15]
No i jeszcze jedno: czy wszystkie wasze dzieci mają czkawkę? Bo mój jeszcze nigdy, chyba że kiedy śpię [emoji6] A wiem, że to dobry objaw, w poprzednich ciążach występował.
Moja ma kilka razy dziennie

Hejka u mojej małej pojawia się czkawką czasami ale od wczoraj już jestem pewna kiedy @GoJ uświadomiła mnie że dziecku druga brzuszek jak czka. To teraz będę bacznie obserwować [emoji106]

reklama
@kasiaczek89pl w porządku :) dalej się turlam. Dziś podobnie jak u @KINDERBUENOO88 chodzę na siku co chwila i czuję że młoda się pcha...
Jutro wizyta... Nie mige się doczekać. Tylko dopiero 18:20... Ale wytrzymałam 3 tygodnie to i ten jeden dzień poczekam :)

@Bajdelka35 dziś wcinam arbuza razem z Tobą ;) na zdrowie!

@klaraklara u mnie czkawka się pojawią już kilka tygodni. Będziesz próbować teraz sn czy idziesz na cc?

Do góry