reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W razie co weź sznurek albo smycz.
Jak.jednak nie będziesz mogła dźwignąć fotelika to zaczepisz smycz i będziesz ciągła za sobą jak sanki :D przez parking hihihi
Ha ha

To nie zima ....

Boże moja zryta wyobraźnia już to mi podsunęła.....

A serio to tam jest tyle miłego personelu- np przystojni ratownicy medyczni że tylko się uśmiechnę to mi fotelik zatargaja do auta....

Idę do kina, póki mam jeszcze do października ta kartę unlimited bo później z dziecko gorzej będzie. Ale ogólnie i ze mną coś lekko nie tak, bo w nocy na siku co godzinę wstawałam tak teraz jak idę czuje jakby dziecko waliło mi w dol ze aż zaciskam nogi by nie wypadło... raz to chyba tak walnęło, że aż się schyliłam.
Ale jak siedzę to luz, tylko jak chodzę to się dzieje

Idę do kina, póki mam jeszcze do października ta kartę unlimited bo później z dziecko gorzej będzie. Ale ogólnie i ze mną coś lekko nie tak, bo w nocy na siku co godzinę wstawałam tak teraz jak idę czuje jakby dziecko waliło mi w dol ze aż zaciskam nogi by nie wypadło... raz to chyba tak walnęło, że aż się schyliłam.
Ale jak siedzę to luz, tylko jak chodzę to się dzieje

Napiera łebkiem i stad to :) już nie małe jest to i czuć. Fajnie z tym kinem. Korzystaj póki masz jak :)

Kurcze zawieź się to jeszcze dla mnie spoko. Ale dasz rade później z noworodkiem po cc? W sensie zanieść w nosidełku do auta i potem jeszcze prowadzic...
Ja bym chyba nie dala rady... Ale może ja słaba jestem. Bo moim cc ledwo do mieszkania woazlam na 2 piętro...
Nosidełko z dzieckiem jest bardzo ciężkie nie powinno się dźwigać parę dni po cięciu!!!! Jechać samej owszem ale wrócić to ryzyko ja nie mam zamiaru dźwigać itp szanujmy się i dbajmy o swoje zdrowie! Przecież zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże, niestety też nie mam jeszcze planu a w domu trójka dzieci szkoła, przedszkole, mąż praca zobaczymy co wyjdzie w trakcie ale sama nie mam zamiaru wracać nie ma mowy

Dam radę czemu nie.
Taki stary wyjadacz cesarkowy jak ja????

To tylko 80 km....[emoji41][emoji41][emoji41]

Aby wyposcili ze szpitala sama,bo tak mnie to jeszcze zastanawia czy sama wypuszcza.....
Myślę że to ryzyko zwłaszcza że to kolejne cięcie, ale oczywiście to twoja decyzja i mi nic do tego jedynie co to trzymam kciuki abyś nie zaslabla i dojechała szczęśliwie do domu

I powiem wam że cieszę się iż mam wszystko poprane i poprasowane!!!! Weź teraz w ten upał szykuj wszystko masakra, szafa córek też uporządkowana został tylko synek za małe pochowam dla Damiana

Ja już u mamy narazie w cieniu chłodno

I powiem wam że cieszę się iż mam wszystko poprane i poprasowane!!!! Weź teraz w ten upał szykuj wszystko masakra, szafa córek też uporządkowana został tylko synek za małe pochowam dla Damiana

Ja już u mamy narazie w cieniu chłodno
Ja też się cieszę że zrobiłam to trzy tygodnie wstecz.:)

reklama
Do góry