D
Deleted member 178444
Gość
Gorzej, mój tyłek do Was napisał. Próbuje Was nadrobić, ale ciągle coś [emoji14]???? Młoda dopadła ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorzej, mój tyłek do Was napisał. Próbuje Was nadrobić, ale ciągle coś [emoji14]???? Młoda dopadła ?
Gorzej, mój tyłek do Was napisał. Próbuje Was nadrobić, ale ciągle coś [emoji14]
Jeden poród już był to co ma się dziać?Spoko dziś dość luźno mało się dzieje.
No i trzaslam synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
Jeden poród już był to co ma się dziać?
No Wojtyśki nikt nie przebije z nowinkami, to i nikt nie próbuje ja dzisiaj pobijam rekordy w opuchliźnie. Młody leniwy jak na niego. A tak to dzień z rodziną. Lody, ogródek, 10 pryszniców z nadzieją, że opuchlizna że stóp zejdzie, ale nic z tego. Młody się boleśnie wstawia w kanał, ale poza tym nic się nie dzieje. Nawet wydzieliny na wkładce właściwie brak, oprócz kawalątka czopa z rana. Także u mnie też nudySpoko dziś dość luźno mało się dzieje.
No Wojtyśki nikt nie przebije z nowinkami, to i nikt nie próbuje ja dzisiaj pobijam rekordy w opuchliźnie. Młody leniwy jak na niego. A tak to dzień z rodziną. Lody, ogródek, 10 pryszniców z nadzieją, że opuchlizna że stóp zejdzie, ale nic z tego. Młody się boleśnie wstawia w kanał, ale poza tym nic się nie dzieje. Nawet wydzieliny na wkładce właściwie brak, oprócz kawalątka czopa z rana. Także u mnie też nudy Zobacz załącznik 885266Zobacz załącznik 885267