reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Coś czuję że to już niedługo
Nie powiem, żebym płakała gdyby tak się stało, ale ja mam coś wrażenie, że będę w tej ciąży do września, a potem 4-kilowego klocka będę musiała wypchnąć z siebie. Tak to przeważnie jest z tymi dzieciakami, co w połowie ciąży się spieszą. Potem strzelają focha i nie chcą wyjść [emoji14]

reklama
Nie powiem, żebym płakała gdyby tak się stało, ale ja mam coś wrażenie, że będę w tej ciąży do września, a potem 4-kilowego klocka będę musiała wypchnąć z siebie. Tak to przeważnie jest z tymi dzieciakami, co w połowie ciąży się spieszą. Potem strzelają focha i nie chcą wyjść [emoji14]
Hihi 4kg to fajna waga dziecie już takie duże ja synka w tej wadze urodziłam a wydawało się mały

Ja to tak 3000 do 3700 wiekszego nie chcę ;)
B. urodził się większy niż K. a wydawał mi się taką kruszynką... człowiek szybko odwyka od maluszków a one rosną tak błyskawicznie.

Ja się włocze z mężem i synem, ciasta zrobiłam rano a teraz znów upał

Ja mam plan po kolei go realizuje od czerwca :było zakończenie szkoły i przedszkola, synka urodziny, Kolonia Corel, później jest wyprawka, urodziny córek, szkoła i wesele dopiero rodze o taki plan porodu mój hihi
No ja w niedzielę 12 bo przed 15 chcę wyjść do domu i dopiero ogarniać wyprawki szkoły itp.

No i trzaslam :-D synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy :-D 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
Gratulacje:) dużo zdrówka dla Ciebie i synka :happy: no to teraz już polecą kolejne porody.

reklama
Do góry