reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Coś czuję że to już niedługo
Nie powiem, żebym płakała gdyby tak się stało, ale ja mam coś wrażenie, że będę w tej ciąży do września, a potem 4-kilowego klocka będę musiała wypchnąć z siebie. Tak to przeważnie jest z tymi dzieciakami, co w połowie ciąży się spieszą. Potem strzelają focha i nie chcą wyjść [emoji14]

reklama
Nie powiem, żebym płakała gdyby tak się stało, ale ja mam coś wrażenie, że będę w tej ciąży do września, a potem 4-kilowego klocka będę musiała wypchnąć z siebie. Tak to przeważnie jest z tymi dzieciakami, co w połowie ciąży się spieszą. Potem strzelają focha i nie chcą wyjść [emoji14]
Hihi 4kg to fajna waga dziecie już takie duże ja synka w tej wadze urodziłam a wydawało się mały

Ja to tak 3000 do 3700 wiekszego nie chcę ;)
B. urodził się większy niż K. a wydawał mi się taką kruszynką... człowiek szybko odwyka od maluszków a one rosną tak błyskawicznie.

Ja się włocze z mężem i synem, ciasta zrobiłam rano a teraz znów upał

Ja mam plan po kolei go realizuje od czerwca :było zakończenie szkoły i przedszkola, synka urodziny, Kolonia Corel, później jest wyprawka, urodziny córek, szkoła i wesele dopiero rodze o taki plan porodu mój hihi
No ja w niedzielę 12 bo przed 15 chcę wyjść do domu i dopiero ogarniać wyprawki szkoły itp.

No i trzaslam :-D synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy :-D 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
Gratulacje:) dużo zdrówka dla Ciebie i synka :happy: no to teraz już polecą kolejne porody.

reklama
Do góry