KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam do września! Nie rodze wcześniej nie ma mowy!!!! Wydaje mi się że będę przed dareczka1994, KINDERBUENOO88 i RooibosGirl ale zobaczymy
Gratulacje! Zdrówka dla was! I jak najszybszego powrotu do domku!No i trzaslam synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
No i trzaslam synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
Tak tym bardziej słysząc krzyki rodzących mam za oknem.Czuje już tą presję przedporodowa. Chyba zaczyna się lekki stresuj. Też tak macie ?
Odpisuje.goj napisałam do Ciebie wiadmość prywatną, daj odp. w chwili wolnej