reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej,
Witam po nieprzespanej nocy...tzn. zasnelam o 4:00...cudownie.
Na obiad chyba spaghetti lub nalesniki z serem i jakas zupa...kompletnie nie chce mi sie gotowac ale zjesc cos trzeba.
Muszebsie.zebrac bo na.10:00 chce zabrac mlodą na kino letnie dla dzieci na Pszczolke Maję :) liczę na rozrywkę dla młodej i klimę dla siebie :happy:
Dzisiaj musze zamowic kilka brakujacych rzeczy dla.siebie i dzidziusia bo zastanie mnie wrzesień.
Pooglądalam wczoraj koncert z Warszawy...chcialabym moc.kiedys byc na takim wydarzeniu, w ogole wlasnie w Rocznicę PW, atmosfera super i Ci ludzie wszyscy razem choc na chwile skupieni na wspolnej sprawie. Moze kiedyś...
Martabunia.daj.znac co po badanich ustalą lekarze, a tak ogolnie czujesz się ok?
Agata ja to z zoladkiem mam akcje srednio co 2 tygodnie, ostatnią wczoraj, myslalam ze padnę tak mnie bolał i twary cały, potem wyprawa na kibelek i powoli pusciło, na szczescie mala caly czas aktywna wiec jestem spokojna a przynajmniej staram się byc.
Ide zaraz budzic córkę bo nam ta Maja odleci ;)
Miłego dnia Wszystkim...obysmy przetrwały te upały :sad:

Hej,
Witam po nieprzespanej nocy...tzn. zasnelam o 4:00...cudownie.
Na obiad chyba spaghetti lub nalesniki z serem i jakas zupa...kompletnie nie chce mi sie gotowac ale zjesc cos trzeba.
Muszebsie.zebrac bo na.10:00 chce zabrac mlodą na kino letnie dla dzieci na Pszczolke Maję :) liczę na rozrywkę dla młodej i klimę dla siebie :happy:
Dzisiaj musze zamowic kilka brakujacych rzeczy dla.siebie i dzidziusia bo zastanie mnie wrzesień.
Pooglądalam wczoraj koncert z Warszawy...chcialabym moc.kiedys byc na takim wydarzeniu, w ogole wlasnie w Rocznicę PW, atmosfera super i Ci ludzie wszyscy razem choc na chwile skupieni na wspolnej sprawie. Moze kiedyś...
Martabunia.daj.znac co po badanich ustalą lekarze, a tak ogolnie czujesz się ok?
Agata ja to z zoladkiem mam akcje srednio co 2 tygodnie, ostatnią wczoraj, myslalam ze padnę tak mnie bolał i twary cały, potem wyprawa na kibelek i powoli pusciło, na szczescie mala caly czas aktywna wiec jestem spokojna a przynajmniej staram się byc.
Ide zaraz budzic córkę bo nam ta Maja odleci ;)
Miłego dnia Wszystkim...obysmy przetrwały te upały :sad:

Tobie tez miłego !!

Hej :) ale piszecie :) ...

Ja chyba biorę się za prasowanie póki nie ma upału. Cyrkulator ustawie na twarz będę mieć wiatr we włosach jak gwiazda na koncercie :D

@kasiaczek89pl czyżby cudowne uzdrowienie?? :p Ja pitolę... I jak tu ufać lekarzom...

Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz próbowałam masażu krocza, użyłam olejku ze słodkich migdałów, ale też jakoś mi to nie szlo. Co ciekawe w pierwszej ciąży też to robiłam i szło dobrze więc nie wiem czemu tak...

Hej :) ale piszecie :) ...

Ja chyba biorę się za prasowanie póki nie ma upału. Cyrkulator ustawie na twarz będę mieć wiatr we włosach jak gwiazda na koncercie :D

@kasiaczek89pl czyżby cudowne uzdrowienie?? :p Ja pitolę... I jak tu ufać lekarzom...

Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz próbowałam masażu krocza, użyłam olejku ze słodkich migdałów, ale też jakoś mi to nie szlo. Co ciekawe w pierwszej ciąży też to robiłam i szło dobrze więc nie wiem czemu tak...

Znaleźć jednego i się go trzymać plus na wszystko mieć papier :) a ten olej z migdałów nie uczuli ? Tak się zastanawiam

reklama
Jestem na tyle nieobeznana ze nie wiem co i po co to jest [emoji23] kurę to mam w zamrażalniku na obiad :) a tak serio to akurat jakoś mnie nie ciągnie, może dlatego ze to kolejne i ograniczam potrzeby do minimum. To co najważniejsze.

U mnie podobne podejście.. poza tym że pierwszy córeczka i sukienek kilka kupiłam..

Do góry