kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mi to bardziej by odpowiadała opcja 2 , z tym że mam zapowiedzianych gości o 9 na kawkę więc trzeba czekać
No tak to już wyjścia nie masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to bardziej by odpowiadała opcja 2 , z tym że mam zapowiedzianych gości o 9 na kawkę więc trzeba czekać
O też bym poszła spać, a tu nie wolno, bo za 1,5 godziny muszę do ginka się zbierać [emoji14]
Hej,
Witam po nieprzespanej nocy...tzn. zasnelam o 4:00...cudownie.
Na obiad chyba spaghetti lub nalesniki z serem i jakas zupa...kompletnie nie chce mi sie gotowac ale zjesc cos trzeba.
Muszebsie.zebrac bo na.10:00 chce zabrac mlodą na kino letnie dla dzieci na Pszczolke Maję liczę na rozrywkę dla młodej i klimę dla siebie
Dzisiaj musze zamowic kilka brakujacych rzeczy dla.siebie i dzidziusia bo zastanie mnie wrzesień.
Pooglądalam wczoraj koncert z Warszawy...chcialabym moc.kiedys byc na takim wydarzeniu, w ogole wlasnie w Rocznicę PW, atmosfera super i Ci ludzie wszyscy razem choc na chwile skupieni na wspolnej sprawie. Moze kiedyś...
Martabunia.daj.znac co po badanich ustalą lekarze, a tak ogolnie czujesz się ok?
Agata ja to z zoladkiem mam akcje srednio co 2 tygodnie, ostatnią wczoraj, myslalam ze padnę tak mnie bolał i twary cały, potem wyprawa na kibelek i powoli pusciło, na szczescie mala caly czas aktywna wiec jestem spokojna a przynajmniej staram się byc.
Ide zaraz budzic córkę bo nam ta Maja odleci
Miłego dnia Wszystkim...obysmy przetrwały te upały
Nie mam kury ani kombinezonu ... co to będzie , co to będzie ....
Hej ale piszecie ...
Ja chyba biorę się za prasowanie póki nie ma upału. Cyrkulator ustawie na twarz będę mieć wiatr we włosach jak gwiazda na koncercie
@kasiaczek89pl czyżby cudowne uzdrowienie?? Ja pitolę... I jak tu ufać lekarzom...
Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz próbowałam masażu krocza, użyłam olejku ze słodkich migdałów, ale też jakoś mi to nie szlo. Co ciekawe w pierwszej ciąży też to robiłam i szło dobrze więc nie wiem czemu tak...
Też nie mam kury i nie wiem o co z nią chodzi? Ja karmiła na leżąco i tak mi było najlepiej.
Kombinezon mam
Jestem na tyle nieobeznana ze nie wiem co i po co to jest [emoji23] kurę to mam w zamrażalniku na obiad a tak serio to akurat jakoś mnie nie ciągnie, może dlatego ze to kolejne i ograniczam potrzeby do minimum. To co najważniejsze.