reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@martabunia jej jakie słodkie to Twoje "Maleństwo" :) Mam nadzieję ze nie zagoscisz w szpitalu zbyt długo i szybko Cie stamtąd wypuszczą. Bardzo dobrze że Twoja ginekolog chce skontrolować co się dzieje :)
Swoja drogą mój syn urodził się dokładnie w 39+5 i ważył 2950 :D

reklama
U mnie wiocha gmina byłam po 9 z synem i pusto złożyłam papiery jako pierwsza pity Pani skierowała i mam spokój wszystko złożone
No widzisz... u mnie wolałabym nie widzieć tego co było jeszcze przed 8:00 bo to i ten DS i 500+ więc mogłobyć ossstro skoro do 13stej nie było lepiej a oczywiście mój brzuch na nikim nie robi wrażenia...

Nie przechwalaj się. U nas nędzny sklepik był tylko.
Jakiś dżem, pasztet, bułki, słodycze, picie ....
Jak sklepik szkolny a nie szpitalny sklep w którym można się zaopatrzyć w coś sensownego.
Bodaj pierogi by sprzedawali to myślę że szły by jak ciepłe bułeczki.
A tak to dupa

Fajnie, ze jakikolwiek... u nas na polozniczym oddziale tylko automat z czipsami, cola i slodyczami [emoji37]

Wkurza mnie to wszystko :( i stresuje się już każdym podejściem do glukometru.
Jeszcze ten dzisiejszy gbs.
Dobrze ze jutro usg chociaż.

Ola a masz wcześniej się stawić w szpitalu czy masz czekać na akcje? Bo z insulina różni lekarze podejmują różne decyzję

Zapytaj tam gdzie masz rodzic jakie maja postępowanie. Z związku z tym gbs. Na medonet.pl coś tam czytałam na ten temat.

reklama
Do góry