reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aleeeee pospalam!
Oj nie nadaje się dzisiaj do życia. @martabunia piękna, duża dziewczyna! To możesz odetchnąć, bo wymiary już jak donoszony bobas (moja córa urodziła się w dniu terminu z taką wagą ;p ).

A u mnie dobre wieści! Jest realna szansa na poród w wodzie :D <3
Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Dzis na 2 sniadanie zjadlam 2 nalesniki z mascarpone i borowkami i byly przepyszne [emoji7] cukier po 150, ale bylo warto [emoji85]

Wkurza już mnie to wszystko. Wkurza mnie to że nie mam na wiele rzeczy wpływu. Na te głupie cukru, trzymam ta dietę, pilnuje żeby tylko nie zaszkodzić a tu Oooo. Tu ten gbs... I że nie wiem kiedy urodze :( rzygać się chce

Ale sama napisałaś ze to na co nie masz wpływu. My tez nie wiemy kiedy urodzimy. W większości nie znamy wyniku gbs a to gorzej niż znać dodatni. Wiec szkoda nerwow , głowa do góry. Przekuj nerwy na działanie. Zapisz pytania wszystkie na kartce. Obawy.

Tak zrobię :) lubię Twoje rady, kiedyś dzięki Tobie odczarowalam dzień. Pewnie ta baba w szpitalu nie chciała się wtrącać, zobaczę co mój lekarz powie. Niech tylko wróci z urlopu ! Zblokuje kolejkę na 2 godziny.

Zadzwon może bo jak faktycznie tak jak mówi Gosia trza już leczyć to każdy inny nawet Ci wypisze receptę. A żebyś zdążyła do porodu wyleczyć.

Kurde aż się martwię o mój. Choć coś czytałam w necie ze teraz inaczej wszystko się zamyka w 48 h jeżeli dobrze czytałam.
Ponoc pozytywny gbs ma ok.30-40% koniet wiec to bardzo prawdopodobme, ze 1/3 z nas bedzie miala antybiotyk. Ja nie cierpie antybiotykow na wszelki wypadek, ale co robic jak mus to mus. Mi pobierze dopiero 8.08 na nastepnej wizycie.
Z tego co pamietam z szr to nie leczy sie na zaś tylko podaje antybiotyk podczas porodu.

reklama
Ponoc pozytywny gbs ma ok.30-40% koniet wiec to bardzo prawdopodobme, ze 1/3 z nas bedzie miala antybiotyk. Ja nie coerpie antybiotykow na wszelki wypadek, ale co robic jak mus to mus. Mi pobierze dopiero 8.08 na nastepnej wizycie.

Tez tak słyszałam. Akurat paciorkowca znam tylko z młodych gardła [emoji23] mój wynik ma być koło piątku chyba.

Do góry