reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Częstuje
Komu komu
IMG_20180801_142706.jpg

Załączniki

• IMG_20180801_142706.jpg
    IMG_20180801_142706.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 230
jutro będę w klinice tam gdzie bym najbardziej chciała rodzic to zapytam. Już mam sto pytań do :) bo dziś w szpitalu tym blisko mnie to baba powiedziała tylko że antybiotyk dostanę dozylnio.
Co za zły dzień :(

Ja czytałam ze 4h przed porodem najlepiej dostać i potem ze w 48 h się to zamyka postępowanie całe. Ale ile prawdy to nie wiem. Zapytaj i pamiętaj ze jak masz uczulenie na antybiotyki jakieś to trzeba powiedzieć. Zwłaszcza na penicylinę bo chyba najczęściej stosują.

jutro będę w klinice tam gdzie bym najbardziej chciała rodzic to zapytam. Już mam sto pytań do :) bo dziś w szpitalu tym blisko mnie to baba powiedziała tylko że antybiotyk dostanę dozylnio.
Co za zły dzień :(
No ale powinnaś już mieć dowcipnie antybiotyk. I potem przy porodzie to samo do żyłki Agumentin bodaj to się nazywało.

reklama
Wkurza mnie to wszystko :( i stresuje się już każdym podejściem do glukometru.
Jeszcze ten dzisiejszy gbs.
Dobrze ze jutro usg chociaż.

Ola a masz wcześniej się stawić w szpitalu czy masz czekać na akcje? Bo z insulina różni lekarze podejmują różne decyzję

Stres tez moze wplywac na poziom cukru [emoji1] ja powiem szczerze troche wyluzowalam, nawet jak mam podwyzszony to juz nie swiruje. Co ma byc to bedzie, wazne ze z malym ok i ze rozwija sie dobrze i nie rosnie na mutanta.
Cukry mi teraz nie skacza wlasciwie tylko po warzywach i miesie, ewentualnie kasza do tego. A dzisiaj rano po JEDNEJ malej kanapce z wedlina i salata mialam wynik prawie 130, wiem ze to norma, no ale jak na jedna kanapke to troche przegiecie, nawet sie nie najadlam.

A juz ostatnio pisalam, skierowanie na wywolanie bede miala 2 tygodnie przed terminem, czyli okolo 6 wrzesnia ;) pasuje mi to bardzo, nie chce czekac do 20 :p

Do góry