No planuję 12 sierpnia koło 21 być na porodówce.. chwilę się powydzierać i 14 sierpnia być już w domu Taki mam "PLAN PORODU"Czyli kiedy będziesz rodzic? Bo widzę że masz wszystko zaplanowane?! Hihi
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Bo ja się panicznie boję tej cholernej tachykardii...
Ja mam leki na uspokojenie pracy serca i tętno po nich około 80
kasiaczek89pl
Coś się obawiam że za 10 dni mnie czekają złe wieści... i powtórka z rozrywki.
Kurde aż się martwię o mój. Choć coś czytałam w necie ze teraz inaczej wszystko się zamyka w 48 h jeżeli dobrze czytałam.
helenka_22
kasiaczek89pl
Tak w sam raz a propos cukrzycy o ironio
Tak urodzić i od razu se pożreć takiego dziadostwa :/
No ja tylko to widziałam ostatnio też..Fajnie, ze jakikolwiek... u nas na polozniczym oddziale tylko automat z czipsami, cola i slodyczami [emoji37]
No 10 lat to może inaczej... nie wiem.. ale wolę przygotować się psychicznie na to mniej dla mnie komfortowe rozwiązanie.Kurde aż się martwię o mój. Choć coś czytałam w necie ze teraz inaczej wszystko się zamyka w 48 h jeżeli dobrze czytałam.
kasiaczek89pl
jutro będę w klinice tam gdzie bym najbardziej chciała rodzic to zapytam. Już mam sto pytań do bo dziś w szpitalu tym blisko mnie to baba powiedziała tylko że antybiotyk dostanę dozylnio.
Co za zły dzień
Ja czytałam ze 4h przed porodem najlepiej dostać i potem ze w 48 h się to zamyka postępowanie całe. Ale ile prawdy to nie wiem. Zapytaj i pamiętaj ze jak masz uczulenie na antybiotyki jakieś to trzeba powiedzieć. Zwłaszcza na penicylinę bo chyba najczęściej stosują.
No ale powinnaś już mieć dowcipnie antybiotyk. I potem przy porodzie to samo do żyłki Agumentin bodaj to się nazywało.jutro będę w klinice tam gdzie bym najbardziej chciała rodzic to zapytam. Już mam sto pytań do bo dziś w szpitalu tym blisko mnie to baba powiedziała tylko że antybiotyk dostanę dozylnio.
Co za zły dzień
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Wkurza mnie to wszystko i stresuje się już każdym podejściem do glukometru.
Jeszcze ten dzisiejszy gbs.
Dobrze ze jutro usg chociaż.
Ola a masz wcześniej się stawić w szpitalu czy masz czekać na akcje? Bo z insulina różni lekarze podejmują różne decyzję
Stres tez moze wplywac na poziom cukru [emoji1] ja powiem szczerze troche wyluzowalam, nawet jak mam podwyzszony to juz nie swiruje. Co ma byc to bedzie, wazne ze z malym ok i ze rozwija sie dobrze i nie rosnie na mutanta.
Cukry mi teraz nie skacza wlasciwie tylko po warzywach i miesie, ewentualnie kasza do tego. A dzisiaj rano po JEDNEJ malej kanapce z wedlina i salata mialam wynik prawie 130, wiem ze to norma, no ale jak na jedna kanapke to troche przegiecie, nawet sie nie najadlam.
A juz ostatnio pisalam, skierowanie na wywolanie bede miala 2 tygodnie przed terminem, czyli okolo 6 wrzesnia pasuje mi to bardzo, nie chce czekac do 20