helenka_22
Fanka BB :)
Oo kot był pierwszy no bo jak nie jak tak....Kot już wypróbował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo kot był pierwszy no bo jak nie jak tak....Kot już wypróbował
Matko, co za forum, same seksoholiczki [emoji14] już Wam pisze o co chodzi - mój Przemko ogólnie nie pije, żeby nie bylo, jedynie w weekend jakieś piwko i to wiadomo też odstawia na miesiąc przed porodem, bo Królowa Matka vel Hipopotam Kanapowy tak zarządziła [emoji14] ALE. Pan Domu jutro ma urodziny. Te ostatnie przed czterdziestymi. Chciał sobie więc w sobotę naszych znajomych zaprosic. No i tu mam problem, bo z jednej strony nie chce być jędzą, do na toast na własne urodziny nie pozwala, a z drugiej wiem, że te dzieciaki to małe wredne istoty z doskonałym wyczuciem i co jeśli akurat młody się postanowi wykluc tego nieszczęsnego dnia? No i jestem w kropce :/
Brałam trzy antybiotyki które nie pomogły, teraz mogę tylko nospe i Apap .. a Ty co bierzesz może twoje specyfiki by mi pomogły ..
Znowu zielonkawy upław...
Wywaliłam ale jak bedzie jeszcze jeden to zrobię... mam dość już szczerze mówiącNo kurde co jest ... jutro gin. Weź nawet zdj zrób i najwyżej mu pokaz
Też właśnie wstawiłam...No i namowilyscie mnie....mój sie już śmieje że mnie ...
Zobacz załącznik 883065
Wywaliłam ale jak bedzie jeszcze jeden to zrobię... mam dość już szczerze mówiąc