reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No mi powiedzieli w szpitalu że założą dren na nerki jeśli będę miała większą gorączkę niż 38 stopni, na szczęście nie mam większej niż 37 .. przez te nerki promieniuje ból aż do brzucha.. staram się chodzić bo wtedy mnie tak nerki nie bolą.. ostatnio nawet zapakowałam psy do samochodu i pojechałam z nimi cały km nad jezioro żeby się wymoczyły w wodzie bo tak gorąco .. ale później umierałam dwa dni.. ale cieszę się że chociaż raz tego lata pomoczyłam nogi w jeziorze i psy się cieszyły że w końcu gdzies ze mną wyszły :)

Mi wszyscy lekarze odradzaja dren o ile nie będzie właśnie gorączki itd. Ogólnie gin mówi ze jest za tym żebym się szybciej rozpakowała bo powinno wtedy wrócić do normalności to. Ja nie mam teraz ( odpukać ) nawet boli wiec ok tylko martwię się czy później to wróci do normalności czy będę się jeszcze po lekarzach latac.

Mi wszyscy lekarze odradzaja dren o ile nie będzie właśnie gorączki itd. Ogólnie gin mówi ze jest za tym żebym się szybciej rozpakowała bo powinno wtedy wrócić do normalności to. Ja nie mam teraz ( odpukać ) nawet boli wiec ok tylko martwię się czy później to wróci do normalności czy będę się jeszcze po lekarzach latac.
No właśnie ja tak samo się boje żeby później nie było żadnych problemów.. ja już walczę czwarty miesiąc z tymi nerkami.. najpierw był zator na jednej teraz mam już na dwóch.. i kurcze przez te leki żeby nic dziecku nie było ...

Ok
Stoi
Materac jest tak zajebiście wygodny że mam łzy w oczach myśląc o komforcie snu......

Ale czas realizacji przez małża i jego ojca.....
Eh...sama trzy łóżka bym skręciła.no ale cóż....
IMG_20180730_183411.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_183411.jpg
    IMG_20180730_183411.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Do góry