reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Matko, co za forum, same seksoholiczki [emoji14] już Wam pisze o co chodzi - mój Przemko ogólnie nie pije, żeby nie bylo, jedynie w weekend jakieś piwko i to wiadomo też odstawia na miesiąc przed porodem, bo Królowa Matka vel Hipopotam Kanapowy tak zarządziła [emoji14] ALE. Pan Domu jutro ma urodziny. Te ostatnie przed czterdziestymi. Chciał sobie więc w sobotę naszych znajomych zaprosic. No i tu mam problem, bo z jednej strony nie chce być jędzą, do na toast na własne urodziny nie pozwala, a z drugiej wiem, że te dzieciaki to małe wredne istoty z doskonałym wyczuciem i co jeśli akurat młody się postanowi wykluc tego nieszczęsnego dnia? No i jestem w kropce :/

Ja bym chyba byla jedza i kazala nie pic, zwlaszcza w Twojej niepewnej sytuacji. Ale nie wiem jak Twoj podchodzi do tematu „toastow”, bo u mojego na kieliszku szampana, czy urodzinowym drinku by sie nie skonczylo :p moze dlatego mam takie odczucie.
Jesli potrafilby toastowac z wyczuciem, to moze faktycznie pomysly Kasi sa spoko

Dobrze że jutro mam ginekologa niech mi powie skąd te zielone upławy o tej samej godzinie mi się biorą. I to jeden i na dobę spokój. W ogóle kuje mnie podbrzusze i ci..a. Nie że cały czas... brzuch boli i mam dość. Zwariuję lub szlag mnie trafi...

Brałam trzy antybiotyki które nie pomogły, teraz mogę tylko nospe i Apap .. a Ty co bierzesz może twoje specyfiki by mi pomogły ..

Ja nie biorę antybiotyków. Nie mogę. Ale zły wynik moczu miałam tylko raz. Także się pilnuje mocz badam co tydzień. Biorę urosept i pije żurawinę żeby było bez bakterii. Nospe a jak boli to buscopan mi gin zalecił i jest naprawdę ok. Bardzo pomaga jak boli.

No i namowilyscie mnie....mój sie już śmieje że mnie ...
IMG_20180730_185923.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_185923.jpg
    IMG_20180730_185923.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Do góry