reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No niezła obsuwa jest, ale miejmy nadzieje ze informacje będą warte czekania :)

Myśle ze tak . Z tego co byłam i wiem to myśle ze się sporo dowiem. A potem to już czekanie na rozwój wypadków. Tak chciałam jeszcze sprawdzić ostatni raz co tam i jak tam ... tak konkretnie. Bo takie na IP badanie czy juz nawet u mojego lekarza( o ile doczekam ) to już jest na odchrzan się i przyjdz jak zaczniesz rodzic :):)

U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec:biggrin2::biggrin2:. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.

U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec:biggrin2::biggrin2:. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.

Tez wrześniowe ?

Ostatni raz?! Czujesz że już niedługo pwoitasz synka?
Ja mam jeszcze w planie 3 wizyty z usg. Zobaczymy jak to się potoczy.
Jejku płynie ze mnie, tylko leżę i śpię przez cały dzień :( i mam podły humor.

No gin mówił (prowadzący) ze jak się zobaczymy tego 10 na wizycie to będzie cud. Wiec jak dziś nie będzie nic złego i nie każe mi pan specjalista tego kontrolować to na takie lepsze usg z przepływami itd już się nie wybiorę raczej. Jedynie ktg na IP czy w razie czego tam badanie. A tam to jest tak ze Ci powiedzą wagę i tętno i ciesz się :)

Pępek mnie boli z tego siedzenia. Zaraz mi wybuchnie i wystrzeli prosto w oko tego lekarza jak otworzy drzwi. Jak guzik od za małej koszuli. Ja nie mogę dalej nie wylazla tamta [emoji23][emoji23][emoji4]

reklama
Już leżę, wszystkim życzę spokojnej nocy i wspaniałej niedzieli może jutro uda mi się was doczytać, a zdjęcie macie kilka pieczonych pyszności reszta blach jest w lodówce z tych na zimno

Załączniki

• DSC_2228.JPG
    DSC_2228.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 110
Do góry