reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ja i pościel i pranie a deszcz ma mnie gdzieś...
No mnie tez. Mam nadzieje zaraz wejść do środka. Się mi zachciało specjalisty ....
kasiaczek89pl
No niezła obsuwa jest, ale miejmy nadzieje ze informacje będą warte czekania
Myśle ze tak . Z tego co byłam i wiem to myśle ze się sporo dowiem. A potem to już czekanie na rozwój wypadków. Tak chciałam jeszcze sprawdzić ostatni raz co tam i jak tam ... tak konkretnie. Bo takie na IP badanie czy juz nawet u mojego lekarza( o ile doczekam ) to już jest na odchrzan się i przyjdz jak zaczniesz rodzic
Ktosik_Cosik
Zaciekawiona BB
U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.
kasiaczek89pl
U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Tez wrześniowe ?
kasiaczek89pl
Ostatni raz?! Czujesz że już niedługo pwoitasz synka?
Ja mam jeszcze w planie 3 wizyty z usg. Zobaczymy jak to się potoczy.
Jejku płynie ze mnie, tylko leżę i śpię przez cały dzień i mam podły humor.
No gin mówił (prowadzący) ze jak się zobaczymy tego 10 na wizycie to będzie cud. Wiec jak dziś nie będzie nic złego i nie każe mi pan specjalista tego kontrolować to na takie lepsze usg z przepływami itd już się nie wybiorę raczej. Jedynie ktg na IP czy w razie czego tam badanie. A tam to jest tak ze Ci powiedzą wagę i tętno i ciesz się
kasiaczek89pl
Pępek mnie boli z tego siedzenia. Zaraz mi wybuchnie i wystrzeli prosto w oko tego lekarza jak otworzy drzwi. Jak guzik od za małej koszuli. Ja nie mogę dalej nie wylazla tamta [emoji23][emoji23][emoji4]
18grudzien
Kurcze AniaStar trzymaj się i dawaj znaki a do tego te upały okropne ehhh
Jezu! To po co na godziny umawiają?No mnie tez. Mam nadzieje zaraz wejść do środka. Się mi zachciało specjalisty ....
reklama
18grudzien