reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No niezła obsuwa jest, ale miejmy nadzieje ze informacje będą warte czekania :)

Myśle ze tak . Z tego co byłam i wiem to myśle ze się sporo dowiem. A potem to już czekanie na rozwój wypadków. Tak chciałam jeszcze sprawdzić ostatni raz co tam i jak tam ... tak konkretnie. Bo takie na IP badanie czy juz nawet u mojego lekarza( o ile doczekam ) to już jest na odchrzan się i przyjdz jak zaczniesz rodzic :):)

U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec:biggrin2::biggrin2:. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.

U mnie totalny odjazd, poszlam dzis do biblioteki z zamiarem wypozyczenia miliona ksiazek. Odkad nie pracuje tj tydzien dopadla mnie juz bezsennosc. Wrocilam do domu z jedna ksiazka, zaslonami do pokoju syna i...kartkami na Boze Narodzenie. Dodam ze ciagle mamy lipiec:biggrin2::biggrin2:. Meza ze smiechu rozbolal brzuch.
Poza tym czytam tez lokalne forum tam dwie mamy juz rozpakowane. Maluszki i ich mamusie maja sie dobrze.

Tez wrześniowe ?

Ostatni raz?! Czujesz że już niedługo pwoitasz synka?
Ja mam jeszcze w planie 3 wizyty z usg. Zobaczymy jak to się potoczy.
Jejku płynie ze mnie, tylko leżę i śpię przez cały dzień :( i mam podły humor.

No gin mówił (prowadzący) ze jak się zobaczymy tego 10 na wizycie to będzie cud. Wiec jak dziś nie będzie nic złego i nie każe mi pan specjalista tego kontrolować to na takie lepsze usg z przepływami itd już się nie wybiorę raczej. Jedynie ktg na IP czy w razie czego tam badanie. A tam to jest tak ze Ci powiedzą wagę i tętno i ciesz się :)

Pępek mnie boli z tego siedzenia. Zaraz mi wybuchnie i wystrzeli prosto w oko tego lekarza jak otworzy drzwi. Jak guzik od za małej koszuli. Ja nie mogę dalej nie wylazla tamta [emoji23][emoji23][emoji4]

reklama
Już leżę, wszystkim życzę spokojnej nocy i wspaniałej niedzieli może jutro uda mi się was doczytać, a zdjęcie macie kilka pieczonych pyszności reszta blach jest w lodówce z tych na zimno

Załączniki

• DSC_2228.JPG
    DSC_2228.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 112
Do góry