reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Pępek mnie boli z tego siedzenia. Zaraz mi wybuchnie i wystrzeli prosto w oko tego lekarza jak otworzy drzwi. Jak guzik od za małej koszuli. Ja nie mogę dalej nie wylazla tamta [emoji23][emoji23][emoji4]
Teraz Ciebie w końcu męczy lekarz godzinę ?:-p
Jezu tyle czekać to masakra. I wgl że tak dlugo lekarz przyjmuje:shocked2:

Ale pewnie już Kasia w gabinecie bo tu cisza :) ciekawe jak tam sytuacja u Ani.
A ja tak wyglądam to skurczy to są związane wód, czegokolwiek co wskazywałoby że niedługo spotkam moją Niunię. A tu dziś ani razu brzuch mi się nie spiął, w majtach Sahara, nawet sraczki nie mam co by mogło wskazywać na oczyszczanie.

Ja nie wytrzymam :(

Już wyszłam ale chlop mi się peleta pod nogami i trza dzieci ogarnac. Dobrze jest.

reklama
StarAnia trzymam kciuki za Was, na pewno wszystko będzie dobrze.
kasiaczek89pl podziwiam, że wysiedziałaś tyle czekając na wizytę. Pewnie nerwa miałaś ale dobre wiadomości rekompensują godziny oczekiwania.
Zmykam do spania, spokojnej nocy Wszystkim.

Do góry