reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :) doczytałam :)
U nas sale porodowe jednoosobowe i do każdego jest łazienka obok , a sale poporodowe 1,2 i 3 osobowe i wszystkie z łazienkami więc wydaje mi się że warunki w porządku :)
Ja od rana walczyłam z ogórkami , robiłam kilka słoiczków z chili i nie wpadłam na pomysł założenia rękawiczek do wkładania ogórków do słoików i tak mnie ręka piekła że myślałam że padnę . Wypróbowałam wszystkie sposoby z Internetu, mycie, moczenie w mleku, smarowanie olejem, przecieranie spirytusem . W końcu się udało to zasnęłam na ponad godzinę :)

reklama
Babki zaszalalam i kupiłam sobie do porodu koszule jednorazowe. Dwie na zmianę. U nas dają szpitalne chyba ale takie były dawniej nie udane ze szok. A jak mi cała na cyckach przemokła to stwierdziły ze nie ma sensu zmieniać już. I tak leżałam az urodziłam i dały wstać. Wiec teraz zaszalalam [emoji23]

Ooo :) gdzie chcesz rodzić? Bo ja z Olsztyna co prawda nie jestem ale się zastanawiam nad Malarkiewiczem (mam jakąś godzinę drogi może ciut więcej). Wiesz może coś na temat tego szpitala?
Też chce rodzić u Malarkiewicza. Do szpitala mam jakieś 5 minut samochodem.
Starszego syna też tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona.
Jeśli chodzi o sam szpital to jeśli masz bezproblemowa ciążę to jak najbardziej (z cukrzycą też przyjmują). Sale poporodowe są 2 osobowe z łazienką. W salach jest zlew, duży zlew (ala wanienka) i przewijak. Maluszka kąpią jeśli chcesz.
Eee nie wiem co jeszcze napisać.

Też chce rodzić u Malarkiewicza. Do szpitala mam jakieś 5 minut samochodem.
Starszego syna też tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona.
Jeśli chodzi o sam szpital to jeśli masz bezproblemowa ciążę to jak najbardziej (z cukrzycą też przyjmują). Sale poporodowe są 2 osobowe z łazienką. W salach jest zlew, duży zlew (ala wanienka) i przewijak. Maluszka kąpią jeśli chcesz.
Eee nie wiem co jeszcze napisać.
Ja chcę tam próbować sn po cc. Ostatnio dzwoniłam i babeczka mówiła że zachęcają do porodu naturalnego po cesarce i żeby przyjeżdżać u rodzić ;) na necie czytałam że są bardzo nastawieni na naturalne porody i dlatego by mi pasowało :) na kiedy masz termin??

reklama
Do góry